İnceleniyor DSS SHOP VANGUARD BYPASS Crâck

her oyun sonu atıyor temp ban atıyor sonra denenmez vg bypass diye satan arkadaşda kimse bilmiyorum artık
Crâck diye birşeyler uydurup paylaşmış ondan kaynaklanıyor. Çoğu içerik eksik zaten.

• Beğen
Tepkiler: VGC
Normalde bir açıklama yapmayacaktım, fakat yapma gereği duydum. Paylaşılan loaderda herhangi bir auth bulunmuyor ve asıl loader yourlicense.bin yani arkadaşın "bdevs_patched.bin" yaptığı dosya. O bin dosyasının ismini keyiniz ile değişip exeye çevirip açarak loadera ulaşıyorsunuz ve "Crâck" adı altında paylaşılan loader ile de farklı işlemler yapılıyor.

Bu dosyanın tek başına instalocker dışında hiçbir işlevi de bulunmamakta.

Kurulum videosu:

Videoda da görülebileceği üzere paylaşılan dosyada auth yok. Asıl dosyayı kırabilecek insanlar değil, iki üç türemeden fazlası olamazsınız.

Bu hesap bana ait değil onu da belirteyim, bu forumdaki de son mesajım bu olacak. Bu tarz türemelere itibar etmeyin ve prim vermeyin.

image.png

arteyi kırsana knk bu kadar vasıflıysan

:incredible:

ratı Crâck yapan arkadaş değil bizzat bypassı yapan kişi eklemiş :D
Dosyaların içerisinde hiçbir zararlı yazılım bulunmuyor. Havalı görünmeye çalışan 15 yaşındaki çocuklarsınız tahminimce. .LDR dosyası ekleyip içine random doldurarak minik mahircayan olabileceğinizi düşünüyorsanız yanıldınız :)

Dosyaların içerisinde hiçbir zararlı yazılım bulunmuyor. Havalı görünmeye çalışan 15 yaşındaki çocuklarsınız tahminimce. .LDR dosyası ekleyip içine random doldurarak minik mahircayan olabileceğinizi düşünüyorsanız yanıldınız :)
Crâck konusu atan adam forumdan ban yedi :businessman:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt