Satıyorum Driver veya Dosya İmzalama Hizmeti (HVCI: ON)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rev0lex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rev0lex

🌷
Reverser
Ticaret Puanı:
  0 / 0
Driver veya Exe, DLL gibi dosyalarınızı Microsoft sertifikası ile imzalayabilirim. HVCI, Secure Boot, TMP 2.0 açık veya kapalı şekilde yükleyebilirsiniz.
Tek dosya ve tek seferlik imzalama yapılır.
Her dosya farklı seri numarası ile imzalanır.

Örnek Resim:
CXE5EbH.png

Fiyat: 250 Dolar
Tüm ödeme yöntemleri kabul edilir.
DM'den iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Driver veya Exe, DLL gibi dosyalarınızı Microsoft sertifikası ile imzalayabilirim. HVCI, Secure Boot, TMP 2.0 açık veya kapalı şekilde yükleyebilirsiniz.

Örnek Resim:
CXE5EbH.png

250 Dolar sana verip leaked cert riskine giricegime gider 150$ daha koyarim uzerine kendim Cert alirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Örnek Resim:
CXE5EbH.png

OV yada EV? bunlari konuya eklersen daha hizli sonuc alirsin

sey degilmi bu ya valorant colorbot revolex

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Örnek Resim:
CXE5EbH.png

Güzel teklif, köşesinde bir çizik var 5$ veririm. Şaka bir yana 250$ abartmışsın rev0lex. Cockatiel programın ücretine değer mesela becerikli birisin çünkü fakat bu senin yaptığın bir şey bile değil tek dosya tek seferlik imzalama 250$ sence de abartmamış mısın 10.000₺ ile? Ayrıca sertifikanın exp datei bile gözükmüyor. Ben şahsen bu konunun sana yakıştığını düşünmüyorum, hesap senin olmasa konuyu senin açtığına inanmayacağım o derece.

Güzel teklif, köşesinde bir çizik var 5$ veririm. Şaka bir yana 250$ abartmışsın rev0lex. Cockatiel programın ücretine değer mesela becerikli birisin çünkü fakat bu senin yaptığın bir şey bile değil tek dosya tek seferlik imzalama 250$ sence de abartmamış mısın 10.000₺ ile? Ayrıca sertifikanın exp datei bile gözükmüyor. Ben şahsen bu konunun sana yakıştığını düşünmüyorum, hesap senin olmasa konuyu senin açtığına inanmayacağım o derece.
Evet türkiye piyasasına göre düşünürsen fiyat yüksek gelebilir fakat yurtdışına satış yapanlar için parası kolayca 2-3 güne çıkartılabilir. örnek vermek gerekirse bir mouse move driveri imzalayarak color aimbot satılabilir. 5 kişiye satsan yurtdışında parası çıkıyor. Sertifika süreleri 6 aydır imzalamadan itibaren geçerlidir. 6 ay sonunda süresi bitse dahi windows 11 22h2 ye kadar olan sistemlerde çalışmaya devam eder, sertifika süresi biten sürücüler w11 23h2-24h2 de yüklenemez.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt