[ DRIVER SOURCE] KERNEL - Read & Write Memory Hack - All Anti Cheats

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hexist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hexist

Banned
Katılım
9 Kas 2024
Mesajlar
592
Beğeniler
233
Yaş
29
İletişim
Güncel olarak bilinen tüm güvenlik sistemlerinde kernel modunda Mermoy işlemleri yapabileceğiniz yıllar önce yazdığım driver ve user mode sourcem.
Şu an bilinen tüm valorant lol vb oyunlarda yazılan ve satılan hilelerin hepsinin kaynak kodu atası bu sourcedir. Hepsinin kullandığı memory hack yöntemi aynıdır.
Benim için ehliyeti yeni aldıktan sonra acemilikte alınmış ilk araba gibidir.
İçerisinde çeşitli oyunlara ait offsetler pointerlar ve ASM hesaplamaları var hiçbirini silmedim kalsın zararı yok

Source'de bulunan write & read memory fonksiyonlarıyla birlikte her hangi bir anti cheatte hilenizi yazabilir kullanabilirsiniz elinizde offsetlerin pointerların olması yeterli ekstra bir şey eklemenize gerek yok .
Open source paylaşacağım için UD - DT diye yazmama gerek yok sürekli DT mi UD mi diye takip edemem , open source her hangi bir paylaşıma DT gözüyle bakmanızda fayda var.

Kernel alanında kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar için bal kaymak açın okuyun bakın öğrenin.
Kodlar hakkında sormak istediğiniz her türlü konuyu sorabilirsiniz . İçerisinde tipik IOCTL -> irp iletişimi var mantığı anlamanıza elimden geldiğince yardımcı olurum lütfen dm atmak yerine konu altında belirtin ki
aynı soruyu defalarca cevaplamak zorunda kalmıyım.
Dipnot : source 266 mb tutmuş :D adam bana dc den abi hayat hikayeni mi yazdın aq diye mesaj atmış .d

Download :

Eklememi istediğiniz bir fonksiyon olursa konu altında belirtin ekliyim güncel offsetleri yazarsanızda valorant için küçük bir wall hack veya lol için 1-2 şampiyona script yazabilirim . iyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Örnek offsetlerle wallhack yazar mısın?
 
Source kod paylaştım , biraz memorysi olan herhangi biri yapabilir siz de yapabilirsiniz
Yazabilirim valo için demişsinzde o yüzden dedim hocam elinize sağlık bu arada paylaşım için ama koda bakmadım ama umarım biraz hata eklemişsinizdir pasterlar doğmasın :)
 
Yazabilirim valo için demişsinzde o yüzden dedim hocam elinize sağlık bu arada paylaşım için ama koda bakmadım ama umarım biraz hata eklemişsinizdir pasterlar doğmasın :)
Offsetleri çekmek için elimde pattern yok , yazacak vaktim de yok offsetleriniz varsa konuya ekleyin wall hack ekleyip paylaşıyım , bu src den sonra elbet paste satıcılar doğacaktır şu an mevcutta satılan hilelerin zaten temeli bi source kod , hata eklemedim hatasız build alabilirsin. bu forumun raconu nedir bilmiyorum hata mı eklemem gerekiyordu ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt