ne alakası var kac senedır booster kulanıyorum bozma gibi bişey yaşamadım senin pc cöp heralde bozuyor driver programıHocam driver programlarını kullanmayın deneyimlerimden konuşuyorum bozuyor pc leri
yıllardır pc ile haşır neşirim driver booster programını öven ilk kez biri görüyorum hocam küçük bi araştırma ile sürücüleri yanlış driverler yükleyip bi çok yerde şikayet edildiğini görebilirsiniz.ne alakası var kac senedır booster kulanıyorum bozma gibi bişey yaşamadım senin pc cöp heralde bozuyor driver programı
Sana hangi driverlari guncelleyip yükleyeceğini gösteriyor zaten sana katılmıyorum dostum tek tek yukluyorsundur heraldeyıllardır pc ile haşır neşirim driver booster programını öven ilk kez biri görüyorum hocam küçük bi araştırma ile sürücüleri yanlış driverler yükleyip bi çok yerde şikayet edildiğini görebilirsiniz.
Tek tek yüklüyorumSana hangi driverlari guncelleyip yükleyeceğini gösteriyor zaten sana katılmıyorum dostum tek tek yukluyorsundur heralde
siz ne bilirsiniz anca konuşundriverbooster kullanılmaz radeon karta nvidia driver yükleyecek kadar aptal bir yazılımdır kendisi.
Kardeşim işte driver yükleyecek kadar bilgili olmayan cahil insanlar savunuyor bu yazılımısiz ne bilirsiniz anca konuşun