Dream Crypter - VirusTotal Sonuçlarını En Aza İndir ve AntiVirüslere Yakalanma

Şöyle ki antivirüsler koddan ve virustotal baseddan daha çok programın hareketlerine bakar örnek olarak;
Elinizde Quasar rat ve patlamış bir fud algoritması olduğunu var sayalım
Quasar ratı keylog ile buildleyip patlamış fud algoritması ile fudlarsanız defender yakalayacaktır fakat keylog aktif olmadan buildlerseniz muhtemelen ötmeyecektir. Bu daha çok projeniz için sertifikanız yoksa,imzanız yoksa saçma sonuçlar canınızı sıkmasın diye yapılmış yani RAT kısmında işlevsiz
ama insanlar dosyayı acıp acmayacagına vt sonucuna göre karar veriyor. illa ki kötü amacla kullanmak isteyen bir kisi kullanabilir ve kullanacaktır da. Dreamfancy cezasini veririz diyor zaman gosterecek bakalim.

ama insanlar dosyayı acıp acmayacagına vt sonucuna göre karar veriyor. illa ki kötü amacla kullanmak isteyen bir kisi kullanabilir ve kullanacaktır da. Dreamfancy cezasini veririz diyor zaman gosterecek bakalim.
Ortadaki sorun şu ki dosya kötü amaçlıysa defender tarafından taranmasını bu kod engellemeyecek,defender yine uyarı verecek eğer kötü amaçlı programsa

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Adam ya geldi df böle içerikleri para ödeseniz bulamazsınız büyük ihtimalle dolandırılırsınız kral free paylaşmış <3

Eline koluna sağlık kral iyi düşünmüşsün işallah kötü niyetli kişiler kullanmaz

kanka olayı tam anlamadım mesela benim c# da bir uygulamam var .net reactor ile şifreliyorum 20 virüs falan buluyor ben bunu bununla düzeltebilir miyim bir de detaylı anlatımı var mı çok anlamadım

kanka olayı tam anlamadım mesela benim c# da bir uygulamam var .net reactor ile şifreliyorum 20 virüs falan buluyor ben bunu bununla düzeltebilir miyim bir de detaylı anlatımı var mı çok anlamadım
Evet bu şekilde virustotal'de sonuçlar 4'e hatta 3'e iner. Nasıl yapacağınızı konuda anlattım zaten, iyice okuyun. Türkçe olarak yazdığım için çok şanslısınız. Sadece okuyun. :)

knk bir de form loada engelleme yapın demişsin onu nasıl yapıcaz mesela benim programda giriş butonu var hdd seriali kontrol ediyo öyle mi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt