Yav abarttın amk hırttan korkarsın down sendromludan dayak yersinBeyler selam daha önce down sendromlulardan yumruk yiyen var mı elleri tuğla gibi kolum uyuştu
yok olum sadece soru sordum cok fena yumruk atıyolar bi kürtler böyle yumruk atıyor ırk olan ırkçılık kesinlikle yapmıyorum bide down sendromlularYav abarttın amk hırttan korkarsın down sendromludan dayak yersin
yumruk yediği dayak yediği anlamınamı geliyor sen yürürken arkandan bir tane down sendromlu gelip sana yumruk atsa down sendromludan dayakmı yemiş olacaksın bu arada sayılıda olsa dayak yiyeceğin down sendromlu vardırYav abarttın amk hırttan korkarsın down sendromludan dayak yersin
Hiç down sendromludan yumruk yemedim ama doğuluların elleri sertyok olum sadece soru sordum cok fena yumruk atıyolar bi kürtler böyle yumruk atıyor ırk olan ırkçılık kesinlikle yapmıyorum bide down sendromlular
Benim yok varmı diyeceğin?yumruk yediği dayak yediği anlamınamı geliyor sen yürürken arkandan bir tane down sendromlu gelip sana yumruk atsa down sendromludan dayakmı yemiş olacaksın bu arada sayılıda olsa dayak yiyeceğin down sendromlu vardır
Ne güzel ozaman kardesimBenim yok varmı diyeceğin?
kanka bişi diyim mi hiç bir down sendromludan dayak yemem ben bu dostumuz biraz boş yapmışyumruk yediği dayak yediği anlamınamı geliyor sen yürürken arkandan bir tane down sendromlu gelip sana yumruk atsa down sendromludan dayakmı yemiş olacaksın bu arada sayılıda olsa dayak yiyeceğin down sendromlu vardır
Betanın Hakkını verBeyler selam daha önce down sendromlulardan yumruk yiyen var mı elleri tuğla gibi kolum uyuştu