tufxn
Efsane Üye
kanka alakasiz ama sen su sms b0mb paylasan eleman misinbeyler her türlü zaman alacakta insallah cook zaman almaz, cok uzun karısık bise yaptılarsa gecmis olsunmk
kanka alakasiz ama sen su sms b0mb paylasan eleman misinbeyler her türlü zaman alacakta insallah cook zaman almaz, cok uzun karısık bise yaptılarsa gecmis olsunmk
milleti dc sunucuna çekip 20 tl satıyorum diyip engelleyen misin baya acımıştım o ara haline 20 tl için bunları yapıyosa diye
brute-force ile deniyecek yüksek ihtimalle bu yüzden uzun sürebilir. doğru bulana kadar sürecekahrbi neden 15-20m saat
Merhaba, elimde bir dosya co linki var ve içindeki rar dosyasında benim için aşırı değerli şeyler var. Bunu kırmamı sağlayacak herhangi biri var mı gerçekten aşırı önemli. Ayrıca linki paylaşamam
hocam benimde bir adet zıp dosyam mevcut acaba kırıldımı dosyanız yardımcı olabilir misiniz içinde önemli birşey vardaistersen kırabilirim ama uzun sürebilir
kırılmadı sen zip dosyası kırdırmaya calısıyon benım olay farklı bruteforce dısı bulamazsın zip sifresi git ytde arat .bat dosyası veriyolar onlarla kırıkır biraz uğraştırır ama kırarsınhocam benimde bir adet zıp dosyam mevcut acaba kırıldımı dosyanız yardımcı olabilir misiniz içinde önemli birşey varda
aslında zıp dosyam şifreli değil içerisinde 2 adet dosya var biri exe diğeri mp4 adam onlara şifre koymuş anlayacağın içindekileri almam lazımkırılmadı sen zip dosyası kırdırmaya calısıyon benım olay farklı bruteforce dısı bulamazsın zip sifresi git ytde arat .bat dosyası veriyolar onlarla kırıkır biraz uğraştırır ama kırarsın
yapamazsın işteaslında zıp dosyam şifreli değil içerisinde 2 adet dosya var biri exe diğeri mp4 adam onlara şifre koymuş anlayacağın içindekileri almam lazım