vm de zor olmuyormu ama. bazılarını indirdim cunku pcme format atasım geldiVST'lerin tam anlamıyla hepsi ratlı, minerli oluyor. Ben vm kullanıyorum beat yapmak için sende vmine indirebilirsin. sakın kendi pcne indirme
attığın bütün vtleri aylar once inceledim temiz değil bunları.
ben format atmaya kacarbunuda kullanma temiz gibi duruyor ama fudlu dosya
çoğu ratvm de zor olmuyormu ama. bazılarını indirdim cunku pcme format atasım geldi
ben format atmaya kacar
kesin atmanı tavsiye ederim. temizini bulamassın bunların. vme yüksek özellikler ver bi farkı olmuyırvm de zor olmuyormu ama. bazılarını indirdim cunku pcme format atasım geldi
ben format atmaya kacar
o zaman bi format cakayım ben en iyisi.çoğu rat
virtualbox degil mi?kesin atmanı tavsiye ederim. temizini bulamassın bunların. vme yüksek özellikler ver bi farkı olmuyır
şifrelerini de değiştiro zaman bi format cakayım ben en iyisi.
virtualbox degil mi?
virtual box yada vmwareo zaman bi format cakayım ben en iyisi.
virtualbox degil mi?
cogunda 2fa var zaten sıkıntı olacagını sanmam degişcem ama.şifrelerini de değiştir
virtualboxta grafik kartı 128-256mb ama o sıkıntı işte cok kasıyor hocam cözümü var mı?virtual box yada vmware
vmWare kullanıyordum ben default olarak verilenin 2 katını yapıyordum her sey icin kasma vs yok, virtual boxda denedim sesde sorun oluyor ses geç geliyor vs kötü oluyor yanivirtualboxta grafik kartı 128-256mb ama o sıkıntı işte cok kasıyor hocam cözümü var mı?
vmware free degil hocam ama free güzel calışacak yok mu ya bildiginiz.vmWare kullanıyordum ben default olarak verilenin 2 katını yapıyordum her sey icin kasma vs yok, virtual boxda denedim sesde sorun oluyor ses geç geliyor vs kötü oluyor yani