dosya temiz değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni maymun, 9 aydır o triggerbottan ban yiyen bir müşterim bile yok, ikinci konu benim loaderim program c harici açılmaz, bizzat baktım attığın dosyaya benimki değil, burda saçma sapan kendince loaderin aynısını yapıp millete benim ürünümmüş gibi prim kasman ne kadar zavallı bir insan müsfettesi olduğunu ön plana çıkarıyor :)

Ha ayrıca , loaderi ister anannenin amı yazarım ister sade bırakırım, o benim tercihim annende kötü görünüyor diyordu ama tadınca sen cıktın :)

Seni maymun, 9 aydır o triggerbottan ban yiyen bir müşterim bile yok, ikinci konu benim loaderim program c harici açılmaz, bizzat baktım attığın dosyaya benimki değil, burda saçma sapan kendince loaderin aynısını yapıp millete benim ürünümmüş gibi prim kasman ne kadar zavallı bir insan müsfettesi olduğunu ön plana çıkarıyor :)
gel sana loader yapayım

.

Loader o kadar kötüydü ki üzerinde değişiklikler yapmaya mecbur kaldım çünkü gerçekten C diskine bağlı bir exe ile sattıysan helal olsun diyecektim ki zaten yapmışsın istersen onu da paylaşayım, sonra bana gelip ağlama..
Ayrıca discord ekle daha bir sürü kanıtım olacak DC: Θψ3νν#3868

Canım abim benim seni kıramam, al orjinal source ve build hali ( Loader adlı klasörü C diskine atın )

//2short , iyi günler
ayrıca aynen loaderi ben yaptım ve keyauth'u vahiy yoluyla aldım, olamaz ifşalandım

image.png

:kappasmiley:

güzelmiş ama gerek yokmuş
O sırada PoleStar:
CTRL+SHIFT+N -> cheatglobal.com -> Kayıt Ol -> Username Salla -> İfşa konusuna gir -> Kendini destekleyecek Yorumlar Yaz " Güzelmiş ama gerek yokmuş " " Senin bu adamla alıp veremediğin ne " -> İlk adımı tekrarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt