- İletişim
ben alıcıyım adam allahıma sovuyor durdduk yere sorun orda zatenEğer bir para göndermediysen discord olayı burayı ilgilendirmez konu çöplüğe atılır
ben alıcıyım adam allahıma sovuyor durdduk yere sorun orda zatenEğer bir para göndermediysen discord olayı burayı ilgilendirmez konu çöplüğe atılır
akli fikri ban yedirtmeye calışıyor admin bunu uyarmıştı zaten dc den ticketde actım ban yer birazdanboş olay forumdan küfür etmediği sürece dikkate alınmaz uyarı alacaksın
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @dontasktoask
Şikayetçi olduğunuz konu nedir; dcden durduk yere allahıma sovdu
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 13.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : konu 5dk önce vardı kapanmış
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın; hile satın almak için yyazdım allahıma sovdu sonra sildi allahınla cilvelesicem yazan yer var ora yeterli heralde geregının yapılmasını ıstıyorum
ben satış konusu açayım dcden yazanların allahına soveyım ozaman nası mantık budiscorddan edilen olaylar burayı ilgilendirmiyor
kardeşim maytap gectiğin ve discorddan yazdıgın maytap gecici laflarindan doalyi istediğin şeyleri yapamıyacaksınben satış konusu açayım dcden yazanların allahına soveyım ozaman nası mantık bu
beni ilgilendirmez ama herhangi bir para flan dönmediyse ortada cöplüge tasınırben satış konusu açayım dcden yazanların allahına soveyım ozaman nası mantık bu
kardeşim maytap gectiğin ve discorddan yazdıgın maytap gecici laflarindan doalyi istediğin şeyleri yapamıyacaksın
daha cok konusup senle zaman kaybı yapmıyacağım kardeşim işine bak iyi günler forumu meşgül etmeyo belkı konusma tarzım böyle
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @dontasktoask
Şikayetçi olduğunuz konu nedir; dcden durduk yere allahıma sovdu
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 13.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : konu 5dk önce vardı kapanmış
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın; hile satın almak için yyazdım allahıma sovdu sonra sildi allahınla cilvelesicem yazan yer var ora yeterli heralde geregının yapılmasını ıstıyorum