Çözüldü donanım banı yardımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurbaba0101

Yeni Üye
beyler donanım banı yedim van 152 hatası alıyorum hani nası kaldırabiliriz bilen biri cevaplarsa çok minnettar kalırım

Üzgünüm yaşadığın problem için, yakında gelecek olan spoofer işini çözecektir beklemede kalınız.

beyler donanım banı yedim van 152 hatası alıyorum hani nası kaldırabiliriz bilen biri cevaplarsa çok minnettar kalırım
Ben şuanlık çözdüm ama 1 haftadır oynuyorum ethernet kartı aldım ip adresımı degıstırdım cafecı arkadasım rios dakı yetkılı bırıyle görüştü sadece bir adet ethernet kartı aldım ama yınede bırazdaha denıcem bakalım nolucak aim de acık ama yenı üyelık aldım tam 1 hfta oldu şuan

Ben şuanlık çözdüm ama 1 haftadır oynuyorum ethernet kartı aldım ip adresımı degıstırdım cafecı arkadasım rios dakı yetkılı bırıyle görüştü sadece bir adet ethernet kartı aldım ama yınede bırazdaha denıcem bakalım nolucak aim de acık ama yenı üyelık aldım tam 1 hfta oldu şuan

Vanguard'ın banladığı banı riot çalışanı kaldıramaz. Vanguard banı oyle mudahale edilebilir değil. Bunu Turkiyeden bir kişi yapamaz :)

o kaldırmadı xaten yetkılı bırılerıyle konustu turkıyeden amerıkaya aramadı bılıyoz herhalde kardesım cafesınde hıle acmıslar gıren kısıler ıp adresınden ban yemıs oda yetkılı bıryle gorustu server enternet kartı
ıle ıp adresını degıstırdı bende aynı sekılde enternet kartı aldım ıp degıstırdım suan 1 haftafır oynuyorum yorumumu guzel oku kardesım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt