Dolar yükseliyor, peki biz ne yapmalıyız?

Kanka adam tek adam, isterse anayasayı yeniden yazabilir maalesef. Başkanlık sistemine evet verirken düşünülecekti bu
Ben zamanın'da dedim zaten tek adam muhabbetinin ne olduğu bilmeyen adamlar galaksi imparatoru olduğu için karşısın'daki adam hiç terettüt etmeden gittiler oyu verdiler.
2015 - 16'dan sonra tr bitti zaten her kötü olduğumuz'da seviniyorum.
Bana acımayan devlete ben'de acımam euro alıyorum paşalar gibi yatıyorum rte bey sağolsun faizleri düşürdü döviz'den yolumu buluyorum.

Güncel kur 16.89. Ben dolar alabilirsiniz demiştim. Parasını koruyan arkadaşlar olmuştur inşallah. Ayrıca her müdahale alım fırsatıdır ki bugün müdahale oldu ve 15.30 lara kadar geriledi, bu seviyeden alınabilirdi

Asgari ücret 4250 TL oldu sence bunun bir faydası olur mu ve doların artışı ne gibi olumsuzluklara yol açar
asgari ücrete belirli bir zam yapıldı fakat dolar hala artmaya devam ediyor bunun önüne geçilmedikce asgari ücret 5 bin olsa bile fayda etmez

Yönetimin Değişmesi Lazım Dostum Bu Şekilde Hiç Bişey Değişmez

8525f1e110fed701ec640e01287ee3fd.gif

Güncel kurla dolar 15.66. Yarın çoğu dolar sahibi, satış yönünde işlem yapacağı için doların en fazla %3 değer kazanacağını düşünüyorum (bugün doların değer kazancı +%5.90). Asıl artış Pazartesi günü olacaktır. Merkez bankası zaman zaman müdahale edecektir ama bu müdahale aslında herkes için dolar alım fırsatı olur (rezerv bozarak, satarak başka bir para biriminin değerini indiremezsin). Yarın kur açılır açılmaz kısa bir makasta yatırım amaçlı ya da paranızın değerini korumak için dolar alınabilir(yatırım tavsiyesi değildir, sorumluluk alan kişiye aittir). Ayrıca Pazartesi günü neredeyse tüm marketlerdeki ürünlere ve özellikle elektronik ürünlerine büyük bir zam gelecektir. Bu yüzden bu haftanın sonuna kadar neye ihtiyacınız varsa almanızı öneririm.
"Dün bugünden ucuz, yarın bugünden pahalı..."
Sorularınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz. İyi günler dilerim.
Eger Bu Durumda Yükselmeye devam ederse Ülke Batar Yolumuz Yol Deil Yani.

Güncel kurla dolar 15.66. Yarın çoğu dolar sahibi, satış yönünde işlem yapacağı için doların en fazla %3 değer kazanacağını düşünüyorum (bugün doların değer kazancı +%5.90). Asıl artış Pazartesi günü olacaktır. Merkez bankası zaman zaman müdahale edecektir ama bu müdahale aslında herkes için dolar alım fırsatı olur (rezerv bozarak, satarak başka bir para biriminin değerini indiremezsin). Yarın kur açılır açılmaz kısa bir makasta yatırım amaçlı ya da paranızın değerini korumak için dolar alınabilir(yatırım tavsiyesi değildir, sorumluluk alan kişiye aittir). Ayrıca Pazartesi günü neredeyse tüm marketlerdeki ürünlere ve özellikle elektronik ürünlerine büyük bir zam gelecektir. Bu yüzden bu haftanın sonuna kadar neye ihtiyacınız varsa almanızı öneririm.
"Dün bugünden ucuz, yarın bugünden pahalı..."
Sorularınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz. İyi günler dilerim.
17.43 oldu :d 20 ye yolu var dolar al bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt