Dolar neden yükseldi?

+ olarak tlye yapılan indirim isteseler tlye faiz yapıp dovizi düşürürler fakat bu ekonomiye çok büyük zarar verir.

bana göre bir başkanımız var her konusmasında sihirli bir şekilde dolar yükselişe geçiyor bir elon musk konusmasıyla yön veriyor birde bizim başkan alkışlamak lazım yani her insanın yapabileceği birşey değil konusmayla borsaya yön vermek keşke ters etkide olsaydı yani düşünsenize başkanımız konustukca tl değerleniyor ne güzel olurdu bu arada sizde yazdıklarınızda haklısınız bunlar sadece benim düşüncelerim tabi ki de az olan değerli olur çok olan değersiz tl yarınlar yokmuscasına basılıyor

Aga asgari ücrete zam yapsa ne olacak kaşıkla verdiğini kepçeyle geri alıyor. Zamdan önce izle ekmeğe örneğin 1 TL ye alıyorsan zamdan sonra 3 TL olacak ee ne anladım ben bu zamandan asgari ücreti yükseltmesin zamda yapmasın daha mantıklı.
Doğru söylüyorsun aslında. Ürünlere ihtiyaçlara zam gelmesin asgari ücrete de zam yapmak zorunda kalmaz

Yazık ya vallahi billahi bizim gençlerimizede milletimizide çok yazık rte baştan inmezse daha da beterleri olacak Allah sonumuzu hayır eylesin

knk şimdi sözde amerika bizi kıskanıyorya başkan konuşunca amerika dolara zam yapıyo onun ıcın en ıyısı susmaktır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt