napim kendimi tutamadım 1 ay olmuş adam hala 9 tl olduysa pc alınmaz yazıyorKardesm ayıp deilmi ndn kufrediyosun
napim kendimi tutamadım 1 ay olmuş adam hala 9 tl olduysa pc alınmaz yazıyorKardesm ayıp deilmi ndn kufrediyosun
ya kral iyi aslında ama bızım şu yurt dıından alişverişleri durdurup kendı fabrıkalarmızı yapsak daha çok düşer dolar butun ulkelerde düşüşte turkıyede 9 hala durum kotu aslında herşeu zaten pahalı ama iyi en azındandüşüştemerhaba sayın cg üyeleri dolar neredeyse 9tl olmus dusunceleriniz nedir
Bu zamandan sonra düşmez anca seçimlerden sonraya kral iyi aslında ama bızım şu yurt dıından alişverişleri durdurup kendı fabrıkalarmızı yapsak daha çok düşer dolar butun ulkelerde düşüşte turkıyede 9 hala durum kotu aslında herşeu zaten pahalı ama iyi en azındandüşüşte
knk bunları boşver gel senle keyif çayı içelimmerhaba sayın cg üyeleri dolar neredeyse 9tl olmus dusunceleriniz nedir
Pc toplucaktim yalan oldu gibimerhaba sayın cg üyeleri dolar neredeyse 9tl olmus dusunceleriniz nedir
Keyif çayı kaç hazretimuhammedcoin?knk bunları boşver gel senle keyif çayı içelim