Dolandırıldım yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kus

Doğalgaz yüksek geliyo
Banned
arkadaşlar ben 2. el telefon al sat yapıyorum birisiyle anlastık elden telefonu verdım o bana ibana atcam dedi ibanimi verdim gosterdı attıgını 2-3 gün geçti para hala hesabıma dusmedı alıcıya yazıyorum mesajlarım gitmiyor engellemis galiba ne yapabilirim

arkadaşlar ben 2. el telefon al sat yapıyorum birisiyle anlastık elden telefonu verdım o bana ibana atcam dedi ibanimi verdim gosterdı attıgını 2-3 gün geçti para hala hesabıma dusmedı alıcıya yazıyorum mesajlarım gitmiyor engellemis galiba ne yapabilirim
verdıgın anda ıbana nıye attırmadın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gösterdi derken dekont istedin mi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
parayı gönderirken isminin bir harfini bilerek yanlış yazmıştır bu durumlarda para gönderene geri iade ediliyor diye biliyorum

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt