sifremadidas123
Gold Üye
evet güncelKanka bios güncelleme alıyor ya hani anakartları ondan bahsediyorum
gördüğüm gibi denedim işte3 dkda nasıl spoof yapıyon abicim
evet güncelKanka bios güncelleme alıyor ya hani anakartları ondan bahsediyorum
gördüğüm gibi denedim işte3 dkda nasıl spoof yapıyon abicim
eyer ban yediğin zaman hdd takılysahocam selam ssd yerine harddiske kurarsam valorantı val 5 alırmıyım?
ssd ban olup olmadığına nasıl bakıcamSSD banı yiyenlerde işe yaramaz.
knk bakamassın xd eyer amidewinle bütün serialleri değişip 3 4 gün sonra ban iyorsan ssd ban yemissindir val 5 o dur bildiğim kadarıyla onun için wmic diskdrive get serialnumber komutundaki serialnumberi değiştirmen lazım onun için ya raid 0 yapacan yada yeni ssd takacanssd ban olup olmadığına nasıl bakıcam
knk bakamassın xd eyer amidewinle bütün serialleri değişip 3 4 gün sonra ban iyorsan ssd ban yemissindir val 5 o dur bildiğim kadarıyla onun için wmic diskdrive get serialnumber komutundaki serialnumberi değiştirmen lazım onun için ya raid 0 yapacan yada yeni ssd takacan
HOCAM MSİ da nasıl kaldırıcam anakart msikardeşim yersin
eyer ban yediğin zaman hdd takılysa
Öncelikle Dofi'ye teşekkür ediyorum.Yapamayan ve ya çalışmıyor diyen arkadaşlara yardımcı olabilmesi için çektiğim bir videodur.
Link :
3-4 gün değil 1-2 güne yer.knk bakamassın xd eyer amidewinle bütün serialleri değişip 3 4 gün sonra ban iyorsan ssd ban yemissindir val 5 o dur bildiğim kadarıyla onun için wmic diskdrive get serialnumber komutundaki serialnumberi değiştirmen lazım onun için ya raid 0 yapacan yada yeni ssd takacan
aynen bazen değişiyor ben 6 7 günde iyordum ama yeni harddisk taktım spofladım sıfır pc den giriş yapmış gibi oynuyorum3-4 gün değil 1-2 güne yer.
1.5 saat sonra yiyorumaynen bazen değişiyor ben 6 7 günde iyordum ama yeni harddisk taktım spofladım sıfır pc den giriş yapmış gibi oynuyorum