Çözüldü dns spoofing

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamburgermenü

Master Üye
merhaba uzun zamandır vpn olmadan her siteye erişim sağlayabiliyordum bunu araştırdım ve dns spoofing olduğunu öğrendim tehlikeli ve zararlı bir şeymiş acaba bunun biz çözümü var mıdır?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
google chrome kullanman emin ol o dns adresini kullanmandan daha tehlıkelıdir

tek kullandıgım dns adresi Cloudflare 1.1.1.1 / 1.0.0.1 düşük ping onlıne oyunlarda müq

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aradaki fark VPN aslında bağlantınızı farklı bir bölge üzerinden yeniden yönlendirirken
DNS sunucuya farklı bir konumda olduğunuzu söyler

dns daha fazla gizlilik sunmaz hızda kullanılan dns e göre yavaslamalar olabılır
vpn daha fazla gizlilik sunar hızda yavaşlama olabılır

yasaklı sitelere giriş yapabiliyorsun

@eSc şu anda internetim öyle zaten yasaklı sitelere giriş yapabiliyorum ama bunu eski haline getirmek istiyorum nasıl olduğunu bilmiyorum kendi kendine oldu bu sorun

@eSc şu anda internetim öyle zaten yasaklı sitelere giriş yapabiliyorum ama bunu eski haline getirmek istiyorum nasıl olduğunu bilmiyorum kendi kendine oldu bu sorun
bagdastırıcı seceneklerıne gel IPv4 ozellıklerde orda alt kısımda dns adreslerını gorursun 1.1.1.1 / 1.0.0.1 yap kaydet modemı resetle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt