DMPBOT | Aeldra,Rubinum,Azyrah | TR PvP | Metinbotu,stonebot,attackspeed | ÜCRETSİZ.!!!!!!!!!!

Ben de aeldrada bunu kullanıyordum ama aeldra sürekli güncelleme getiriyor. Kolay kolay güncelleneceğini düşünmüyorum bu botun. Güncelleme olursa efsaneydi. 3 saniyede en kral metni yok ediyordum ninja ile :)
ücretsiz sürümde parayla satın alınan botlardan hızlı güncelleniyor :d

Key alamıyorum, discort sunucu daveti pasif durumda yardımcı olabilir misiniz ?

hileyi kullandıktan 1 gün sonra ben oyundayken hesabıma biri giriş yaptı ve bir süre sonra şifrem değişti @L3G yani bir kontrol edin derim
hileyi kullandıktan 1 gün sonra ben oyundayken hesabıma biri giriş yaptı ve bir süre sonra şifrem değişti @L3G yani bir kontrol edin derim
pc de deepfreeze var herhangi bir virüs vs yok herhangi bişi indirmedim bunun dışında tek yabancı program şuan bu ve şifrem herhangi kimsede yok

pc de deepfreeze var herhangi bir virüs vs yok herhangi bişi indirmedim bunun dışında tek yabancı program şuan bu ve şifrem herhangi kimsede yok
@L3G @Dreamfancy

@L3G @Dreamfancy
Kontrol edin, arkadaşa iftiradan yaptırım uygularsınız :d
QD2csR.png

@L3G @Dreamfancy
Developer tarafından yanıt: Bu tarz konular üzerinde bilgili arkadaşlar dilediği gibi giden gelen paketleri inceliyebilir (free sürüm için herhangi bir http debug programı,normal debugerler engel bulunmamakta), şüphelendiğiniz bir sey varsa tarafımıza sorun o kısım hakkında bilgi verebiliriz malesef bilgisayar kullanım becerisi düşük olan kullanıcılardan bu tarz iftiralar almak cok doğal , lütfen bilgisayarınıza neler indirip kurdugunuzu detaylıca düşündükten sonra tarafımıza suçlamada bulunun. Daha oncesinde indirdiği başka bir program sebebıyle masaüstü arka planı "Johnny Sins" aktörünün resmiyle degıstırıldıgı ıcın bizi suçlayan bir dostumuzla da karşılaştık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt