DMA Hakkında

Jleash

Diamond Üye
Bir çok oyunda hile ile oynamak ve ban yemek fazla istemiyorum o yüzden dma muhabbeti kaça patlar ve nasıl bilgi edinebilirim ?

Bir çok oyunda hile ile oynamak ve ban yemek fazla istemiyorum o yüzden dma muhabbeti kaça patlar ve nasıl bilgi edinebilirim ?
Dma sana pahalıya patlar çünkü bir aurdino setidir ve dolarla satılıyor + 2 monitör lazım ediyor çoğu zaman ama çoğu sitede dma cheat vardır free bulabilirsin

Herşey tahmini ne kadara patlar hile ile birlikte valo cs
türkiyede bulabilecegin en ucuz dma setini alttaki butona basarak bulabilrisin stok sadece 1 adet dma hakıkında detaylı bilgi içinde bakabilirsin.

Dma seti bulman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla orjinal bulman Türkiye de biraz zor

Dma seti bulman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla orjinal bulman Türkiye de biraz zor
hocam orjinal derken kastınız nedir ? dma diye bir marka yok zaten dma kartı üreten farklı markalar var o 1-2 kişinin söylediği markalar dışındaki çoğu kartda gayet iyi çalışıyor türkiyede malesef böyle bir yanılgı var (Not : Sattıgım setdeki fuser ve kmbox net markalarıyla beraber yazıyordur ve orjinaldir dma kartda hileler için özel tasarlanmışdır)

hocam orjinal derken kastınız nedir ? dma diye bir marka yok zaten dma kartı üreten farklı markalar var o 1-2 kişinin söylediği markalar dışındaki çoğu kartda gayet iyi çalışıyor türkiyede malesef böyle bir yanılgı var (Not : Sattıgım setdeki fuser ve kmbox net markalarıyla beraber yazıyordur ve orjinaldir dma kartda hileler için özel tasarlanmışdır)
Orjinalliğini ürünün sitesinde sorgulatabiliyor muyuz?

Orjinalliğini ürünün sitesinde sorgulatabiliyor muyuz?
sanmıyorum bir bilgim yok fakat dedigim sey benim ürünlerimle ilgili değildi zaten sadece yanlış olmaması açısından altına not düştüm şuanda türkiyede gümrük sıkıntısı olmasaydı ve bu arkadaş çinden sipariş etseydi muhtemelen biraz araştırma yapan birinin sipariş edeceği dma kart o bilinen markalardan olmasada calisacakdi sonucda dma bir marka degil urundur. fakat mlsf 30 euro sınırı var.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt