DMA cheating

Anteplibugi

Gold Üye

Merhaba arkadaslar DMA le 2.pciden veri aktararak metin2 de farmbot yapma sansimiz varmi fare fonsksiyonlari icin makcu ve ferrum mevcut daha fazla bilgi verirseniz sevinirim tesekkürler örnek asagi videoda birakiyorum metin2 degil ama 2 pciden hile isliyor ana pcide hileli oynuyorsun

duz software ilede yapabilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Merhaba arkadaslar DMA le 2.pciden veri aktararak metin2 de farmbot yapma sansimiz varmi fare fonsksiyonlari icin makcu ve ferrum mevcut daha fazla bilgi verirseniz sevinirim tesekkürler örnek asagi videoda birakiyorum metin2 degil ama 2 pciden hile isliyor ana pcide hileli oynuyorsun

hiç gerek yok özellik farmbot içinse birde

genel dma siz bile cok rahat acarsiniz hocam sirf metin 2 icin dma ya bu paralari vermenize gerek yok

genel dma siz bile cok rahat acarsiniz hocam sirf metin 2 icin dma ya bu paralari vermenize gerek yok
reisim DMA setupum mevcut zaten valorant cs2 falan oynuyorum da metin2 icin extra sordum bildigniz varmi saglam calisan bot HLBOT - cullmaster haric Com2 diye bi hile duydum bilmiyorum o kara iyi mi sizin bildiginiz var ise bilgi verirseniz sevinirim tesekkkurler <3

Cypor bak kanka fmaya gerek kalmaz rascal da oynamıyorum diyorsun ayrıca dma setini nr kadara aldın mutlumusun diye soracağım bende almayı düşünüyorum fiyat konus biraz kafamı karıştırdı sadece

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt