Çözüldü Dm basma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerenityTR

Bronz Üye
arkadaşlar merhaba bir merakla fake telif sitesi kurdum freenon daha sonrasında infinity free olarak bir site açtım içinede script olarak youtubeden bulduğum bi fake instagram telif scripti attım sorunsuz çalışıyor bu işler hakkında ne düşünürsünüz bilmiyorum ama kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim

Dusuncem Siteniz cok gecmeden kapatilacak infinity illegal izin vermez script public oldugundan cok gecmeden kapatilir dm basmak zor degil kilit yememek icin methodlar mevcut

Gelistirme icin: Host satin alin veya illegal izin veren host bulun (kullandigim free illegal host var ancak kendime rakip yaratmak istemem), Kendiniz sc yazmayi ogrenin kisaca php,html vb. Dm basmak icin kendi taslaginizi olusturun

Dusuncem Siteniz cok gecmeden kapatilacak infinity illegal izin vermez script public oldugundan cok gecmeden kapatilir dm basmak zor degil kilit yememek icin methodlar mevcut

Gelistirme icin: Host satin alin veya illegal izin veren host bulun (kullandigim free illegal host var ancak kendime rakip yaratmak istemem), Kendiniz sc yazmayi ogrenin kisaca php,html vb. Dm basmak icin kendi taslaginizi olusturun
reis ben kendi ekmeğimin peşindeyim ya telefonu yenilicem ondan bu işi yapmaya uğraşıyom

istersen sana çalışıyım benim çektiğim hesaplardan bana biraz pay ver o da yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt