dll ye rat yapma varmı

almanci7

discord.gg/centralstore
Diamond Üye
İletişim
konusu yasakmı bilmiom ama bana bi dll lazım hesap bilgilerini alsa yeter varmı öyle

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dllye istersen yapabilirim fudlu bir şekilde uyguna veya herhangi bir karşılıklı
haci bundan bile karsilik bekliyorsunuz abi dunyanin en kolay şeyi ha dll ha konsol uygulamasi ha windows forms mw libcurl ile dosya indir shellexecute ile dosyayı ac bu kadar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
biliyorum basit olduğunu indirip açtıracam zaten fakat exe fudlu ve sağlam herşeyi çekiyor
exe mevzusuna bulasma ya orayida adam halletsin onun derdi rst kismi dll rati indirip acsin yeter .d

ben anlamamki bu işlerden sen yapsan kolaysa ben yedirsem adama
Kanka telefondayim ak surdan yoldan geçen birine soyle yapsin bu forumda olupta bunu bilmeyen yoktur el kol yap otostop cek bisi yap biri gorur illa amk

image.png

Beyni olan esinlenir yapar çok zor değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt