yapma şansın varmı bana seri lazımchatgpt babamız iki dakikada çözer o işi
haci bundan bile karsilik bekliyorsunuz abi dunyanin en kolay şeyi ha dll ha konsol uygulamasi ha windows forms mw libcurl ile dosya indir shellexecute ile dosyayı ac bu kadardllye istersen yapabilirim fudlu bir şekilde uyguna veya herhangi bir karşılıklı
biliyorum basit olduğunu indirip açtıracam zaten fakat exe fudlu ve sağlam herşeyi çekiyorhaci bundan bile karsilik bekliyorsunuz abi dunyanin en kolay şeyi ha dll ha konsol uygulamasi ha windows forms mw libcurl ile dosya indir shellexecute ile dosyayı ac bu kadar
ben anlamamki bu işlerden sen yapsan kolaysa ben yedirsem adamaDediğimi yap DllMain e curl ile cdne req attırım dosyayi acmasini sagla
exe mevzusuna bulasma ya orayida adam halletsin onun derdi rst kismi dll rati indirip acsin yeter .dbiliyorum basit olduğunu indirip açtıracam zaten fakat exe fudlu ve sağlam herşeyi çekiyor
dc bırak yapayım tek kullanımlıkben anlamamki bu işlerden sen yapsan kolaysa ben yedirsem adama
almanci7dc bırak yapayım tek kullanımlık
Kanka telefondayim ak surdan yoldan geçen birine soyle yapsin bu forumda olupta bunu bilmeyen yoktur el kol yap otostop cek bisi yap biri gorur illa amkben anlamamki bu işlerden sen yapsan kolaysa ben yedirsem adama
bak prompt paylastım onu kullanarak yapsana kendnyapma şansın varmı bana seri lazım