yok oyle bişi kanka kaçıncı konun bu yaarkadassaklar bende bitane dll var saturn spofferin dumpu saturn spoffu dll ile atıomus ben bu dllyi dumpladım nası çalıstırcam nası yaparım bilen varsa soyleyebilirmi
dll nereye giriyo hacı ona görearkadassaklar bende bitane dll var saturn spofferin dumpu saturn spoffu dll ile atıomus ben bu dllyi dumpladım nası çalıstırcam nası yaparım bilen varsa soyleyebilirmi
öyle btwkoskoca saturnun bir dll ile mi çalıştığını sanıyorsun![]()
Kendi kafanda bi yalan uydurdun ona inanıyon deli gibi aq yaöyle btw
tamam kanka sen kullanırsın o zaman güveniyorum sana vgk vgc vgmye injectle onuöyle btw
Anlamadığım şey şu amk o dll i nereye sokuyon amkarkadassaklar bende bitane dll var saturn spofferin dumpu saturn spoffu dll ile atıomus ben bu dllyi dumpladım nası çalıstırcam nası yaparım bilen varsa soyleyebilirmi
saturnun indirdiği dll ve spoff olma olasılıgı yuksek hem zaten olm serial değiştirmioki saturn spofferAnlamadığım şey şu amk o dll i nereye sokuyon amk
vanguardı hookluyor ama tek o dll ile sen hooklayamazsın heyecan yapmasaturnun indirdiği dll ve spoff olma olasılıgı yuksek hem zaten olm serial değiştirmioki saturn spoffer