DLL PACK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laxarat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laxarat

Sen Benden Vazgeçtin Ben Senden Geçemedim
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Genellikle hileler vey ayazılımlar için bilgisayarımızda kurulu olmayan dlller oluyor ve bunları kurmanız lazım minik bir pack arşivledim ve buraya atmak istedim iyi kullanımlar

Genellikle hileler vey ayazılımlar için bilgisayarımızda kurulu olmayan dlller oluyor ve bunları kurmanız lazım minik bir pack arşivledim ve buraya atmak istedim iyi kullanımlar

UCR BULAMIYORDUM YANAJKLARINDAN ÖPERİM

C++ AIO Runtimes indirerek de aynı dllleri otomatik olarak kurabilirsiniz gereksiz konu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C++ AIO Runtimes indirerek de aynı dllleri otomatik olarak kurabilirsiniz gereksiz konu
bende işe yaramadı hocam belki başkalarında da yaramamıştır bu işlerine yarar diye attım size göre gereksiz bak adamın işine yaramış

bro thinks he's smart to put he's viruses in a runtimes pack

• o7
Tepkiler: CR3
no u r the stupid here , keep your viruses in ur a$$ don't share that shit in public
if this was a virus the topic would have been deleted already bro and don t write without knowing the vt results cleanly

lazım olan dll'i adını aratarak bulabilirsiniz:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt