arwinstar Gold Üye Katılım 24 Mar 2023 Mesajlar 185 Beğeniler 31 İletişim 4 May 2023 #11 kahvetsiz2700' Alıntı: pythonun kendi editorü var oraya aktar değiştir oradan Genişletmek için tıkla ... python dll recode olarak arattım fakat bi sonuca ulaşamadım
kahvetsiz2700' Alıntı: pythonun kendi editorü var oraya aktar değiştir oradan Genişletmek için tıkla ... python dll recode olarak arattım fakat bi sonuca ulaşamadım
bootkit Diamond Üye Katılım 30 Haz 2021 Mesajlar 296 Beğeniler 57 20 Tem 2023 #12 arwinstar' Alıntı: python dll recode olarak arattım fakat bi sonuca ulaşamadım Genişletmek için tıkla ... text'lere xor atıldıysa çıkmaz.
arwinstar' Alıntı: python dll recode olarak arattım fakat bi sonuca ulaşamadım Genişletmek için tıkla ... text'lere xor atıldıysa çıkmaz.
mehmetderler Gold Üye Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 108 Beğeniler 0 26 Kas 2023 #14 arwinstar' Alıntı: elimde bir csgo hilesi var source kaybettim sadece dll mevcut ben bu menudeki bazı yazıları değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... bir arkadaş yazmış foruma dll var bende diye ondan istemeye çalışın
arwinstar' Alıntı: elimde bir csgo hilesi var source kaybettim sadece dll mevcut ben bu menudeki bazı yazıları değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... bir arkadaş yazmış foruma dll var bende diye ondan istemeye çalışın