dll menu yazı değiştirme

arwinstar

Gold Üye
İletişim
elimde bir csgo hilesi var source kaybettim sadece dll mevcut ben bu menudeki bazı yazıları değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
elimde bir csgo hilesi var source kaybettim sadece dll mevcut ben bu menudeki bazı yazıları değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
Hex editör ile değiştirebilirsin
Hex work shop veya neo editör kullanmanı önerebilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hex editorden yapıldığını biliyorum fakat nasıl kullanacağım hakkında bilgim yok yt de buna dair düzgün video bulamadım
String ini aratıp değiştireceksin örnek veriyorum

"M.e.n.u" bu şekilde başlığımız olsun hex editörde aratman gereken 4D 00 65 00 6E 00 75 böyle bir iafeddir veya direk arada 00(.) olmayan stringte olabilir onuda direk aratabilirsin

HxD ile değiştirebilirsin örneğin bir metin belgesi oluştur içine yazılar yaz.HxD'yi aç ve HxD'den değiştirmeler yap kaydet anlayacaksın fakat dll'de yaparken . lar olabiliyor ve eksik olursa inject olmayabilir onu test edersin.

String ini aratıp değiştireceksin örnek veriyorum

"M.e.n.u" bu şekilde başlığımız olsun hex editörde aratman gereken 4D 00 65 00 6E 00 75 böyle bir iafeddir veya direk arada 00(.) olmayan stringte olabilir onuda direk aratabilirsin
hash check varsa gitti

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt