Satıyorum 🏆 DİVİNE SOFTWARE - PERM SPOOFER,PERM BYPASS! 🏆 TPM,SB,HVCI ON ✔️ ONE CLICK

önermem arkadaşlar bunlardan 2 hafta öncesine kadar spoofer aldım ne ilgilendiler ne birşey banım kalkmıyor tekrar ban yiyorum hesap kilit yiyor suçu bana atıyorlar pesp spoofer gelmiş onun için tekrar girdim sunucuya telafi veriyorlarmış önceki müşterilere beni banladılar bu üründe aynı bok 3-4 tane spoofer var ama hiçbiri 5 para etmez

önermem arkadaşlar bunlardan 2 hafta öncesine kadar spoofer aldım ne ilgilendiler ne birşey banım kalkmıyor tekrar ban yiyorum hesap kilit yiyor suçu bana atıyorlar pesp spoofer gelmiş onun için tekrar girdim sunucuya telafi veriyorlarmış önceki müşterilere beni banladılar bu üründe aynı bok 3-4 tane spoofer var ama hiçbiri 5 para etmez
Doğrudur dostum kimin yan hesabisin acaba? Çok merak ediyorum

Divinesofrware'de hem staff hemde streamerim ve ticketlarla ilgileniyorum daha önce hiç bir müşterimiz de sorun yaşamadık Perm çalışmazsa pesp o çalışmazsa ghosty o çalışmazsa para iadesi geçtik eğer ki dediğiniz gibi bir dolandırıcılık olduysa konu açabilirsiniz

Divinesofrware'de hem staff hemde streamerim ve ticketlarla ilgileniyorum daha önce hiç bir müşterimiz de sorun yaşamadık Perm çalışmazsa pesp o çalışmazsa ghosty o çalışmazsa para iadesi geçtik eğer ki dediğiniz gibi bir dolandırıcılık olduysa konu açabilirsiniz
Muhtemelen bu arkadaş reseller ayağına %60 indirimle pesp alıp ortadan yok olan arkadaş. 2 hafta bekledim, sonunda keyini sildim. Çünkü anladım sadece reseller ayağına pesp çektiğini kendine. Zaten kurmayı falanda bilmiyordu full bizden destek aldı her gün dmden konusuyorduk üstüne ticket açıyordu. 2 hafta sonunda pesp keyini sildim. Onun yerine bu konudaki ürünü verdim (ONETİME) çünkü 500 TL'ye o vardı. Sonrada ona kılavuzlari atıp sana destek sağlanmayacak çünkü bizi dolandırmaya çalıştın seni banliyacagim dedim. Oda tamam dedi keyleri ve kılavuzu atıp banladim bukadar burda kinlenmis bize :D

hocam davet süresi dolmuş sanırım discord gelemıyorum

iyi satışlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt