nasosnu2001
Normal Üye
aga bee
Parayla veya parasız isteyen burda bedava paylasir isteyen parası ileat belki hayatın boyunca bir işe yaramış olursun seni takdir ederim tabi parayla atmazsan
sen parayla paylaş ben senin paylaştığın her yerde ücretsiz paylaşayımParayla veya parasız isteyen burda bedava paylasir isteyen parası ile
Benim paylaşmama gerek yok belli müşterilerim var istedikleri serverde hile yapıyorum ayrıca burda paylaşıp 3 gün sonra guncellememezlik yapmıyorumsen parayla paylaş ben senin paylaştığın her yerde ücretsiz paylaşayım
bitmiş sunucu için güncellemeye gerek yok müşterilerin umarım beni tanımaz çünkü tanırsa hepsine beleşe veririm yt kanalın takibimde umarım paylaşırsın bir sunucu için güncelleme buda banın açıldıktan sonraki son cevabım olsun sana bidaha konularıma gelmezsin umarımBenim paylaşmama gerek yok belli müşterilerim var istedikleri serverde hile yapıyorum ayrıca burda paylaşıp 3 gün sonra guncellememezlik yapmıyorum
Senin burda paylaşman beni etkilemez kitlem belli dc müşterim belli hadi yoluna fini finibitmiş sunucu için güncellemeye gerek yok müşterilerin umarım beni tanımaz çünkü tanırsa hepsine beleşe veririm yt kanalın takibimde umarım paylaşırsın bir sunucu için güncelleme buda banın açıldıktan sonraki son cevabım olsun sana bidaha konularıma gelmezsin umarım
@L3G bu düzenbaz küfür ediyormarianda artık attack olayı felan olmaz knk güncellemek saçma olur yani
dostum benim konumdasın bilgin var mı bilmiyorum ama ondan dolayı kenardan kenardan siktirip gidebilirsin