android tvlerde türkiyeye geldiği gün eklendiBilgisayardan izlemek sıkıyor tvlere ne zaman gelicek disney+ bilgisi olan var mı şuan yok bende
android tvlerde türkiyeye geldiği gün eklendiBilgisayardan izlemek sıkıyor tvlere ne zaman gelicek disney+ bilgisi olan var mı şuan yok bende
Giremiyorum ki zaten tv ye gelmesini bekliyorum için de değicek şeyler olsa bariknk chrome vs üzerinden giremiyomusun
Discord'da yaşanan bir hakaret olayını neden kendi aranızda çözmek yerine buraya yansıtmaya çalışıyorsunuz?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
@hex @Dreamfancy @L3G @LeftCaps @Disassembly @LAFUNEE
bir takım sövüşler dahasıda var :d
Eğer öyleyseniz millete göstermezsiniz bunu :d
Bende bir admine sövdüğüm için ban yemiştim ? hemde discorddan Madem discord banım açılsın ? / Onun yanı sıra bana admine edilen herhangi bir hakaret discordda olsun olmasın yasaklanma sebebidir denildi. @hex ? Kuralları mı bilmiyor yoksaDiscord'da olan bir hakaret olayını neden kendi aranızda çözmek yerine buraya yansıtmaya çalışıyorsunuz?
Tamam da sen discord'dan yemişsin. Burda kimse küfür ettiği için ban yemedi?Bende bir admine sövdüğüm için ban yemiştim ? hemde discorddan Madem discord banım açılsın ? / Onun yanı sıra bana admine edilen herhangi bir hakaret discordda olsun olmasın yasaklanma sebebidir denildi. @hex ? Kuralları mı bilmiyor yoksa
Ben yemedim ? adminlere sövdü bundan önceki ssleri de atarsam adminlere dair olanları banlanacak mı onu söyle atayım_?Tamam da sen discord'dan yemişsin. Burda kimse küfür ettiği için ban yemedi?