Merhaba. Bugün sizlere Disney+ Türkiye'de erişimi olmayan içeriklere nasıl erişebiliriz bunu göstereceğim. Bunun için bir VPN'e ihtiyacımız olacak. Ben ücretsiz ve şuanlık güvenilir olduğunu düşündüğüm VPN olan Windscribe VPN'i kullandım. Öncelikle kısaca Windscribe'da hesap açmayı anlatayım.
1) İlk olarak Widscribe'ı açıp hesabımıza giriş yapalım:
Location kısmından bağlanacağımız ülkeleri görebiliriz. Yıldız işaretli ülkeler ve şehirler premium olduğu için ücretsiz hesap ile bu ülke ve şehirlere bağlanamıyorsunuz.
2) Şimdi VPN bağlantımızı etkinleştirip Disney+ uygulamasını açmamız lazım. Aynı zamanda tarayıcıdan da açabilirsiniz. Benim bugün ele alacağım film ''Fresh''. Öncelikle VPN bağlantısı olmadan Disney+'da filmimizi aratalım.
Gördüğünüz gibi filme erişemiyoruz.
3) Şimdi ise VPN ile farklı bir ülkeye bağlanalım. Film Almanya'da erişime açık olduğu için ben Almanya'ya bağlandım. Sağ üstteki power butonuna basarak bağlantımızı başlatabiliriz.
Bağlantımız gerçekleşti.
4) Şimdi Disney+ uygulamasını açalım. Seyahat ediyorsunuz diye bir pencere gelecektir karşımıza. Bu da bağlantımızın başarı ile gerçekleştiğini gösteriyor. Şimdi filmimizi aratalım, bakalım erişebilecekmiyiz.
Gördüğünüz gibi artık filmimize erişebiliyoruz.
Aynı şekilde telefon üzerinden de yapabiliriz. Telefonumuzun Store'undan Windscribe uygulmasını indirip bu işlemi telefondan da gerçekleştirebiliriz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hesabınızı oluşturmanız lazım. Mail olmadan da hesap oluşturabiliyorsunuz ama 2 gb'lık bir kullanım sınırınız oluyor. Mail eklerseniz 10 gb'lık bir kullanım sınırınız oluyor. Neyse hesap açtınız ve Windscribe'ı indirip kurdunuz. Şimdi işlemlere geçelim:1) İlk olarak Widscribe'ı açıp hesabımıza giriş yapalım:
Location kısmından bağlanacağımız ülkeleri görebiliriz. Yıldız işaretli ülkeler ve şehirler premium olduğu için ücretsiz hesap ile bu ülke ve şehirlere bağlanamıyorsunuz.
2) Şimdi VPN bağlantımızı etkinleştirip Disney+ uygulamasını açmamız lazım. Aynı zamanda tarayıcıdan da açabilirsiniz. Benim bugün ele alacağım film ''Fresh''. Öncelikle VPN bağlantısı olmadan Disney+'da filmimizi aratalım.
Gördüğünüz gibi filme erişemiyoruz.
3) Şimdi ise VPN ile farklı bir ülkeye bağlanalım. Film Almanya'da erişime açık olduğu için ben Almanya'ya bağlandım. Sağ üstteki power butonuna basarak bağlantımızı başlatabiliriz.
Bağlantımız gerçekleşti.
4) Şimdi Disney+ uygulamasını açalım. Seyahat ediyorsunuz diye bir pencere gelecektir karşımıza. Bu da bağlantımızın başarı ile gerçekleştiğini gösteriyor. Şimdi filmimizi aratalım, bakalım erişebilecekmiyiz.
Gördüğünüz gibi artık filmimize erişebiliyoruz.
Aynı şekilde telefon üzerinden de yapabiliriz. Telefonumuzun Store'undan Windscribe uygulmasını indirip bu işlemi telefondan da gerçekleştirebiliriz.