Disney+ Türkiye'de Erişimi Olmayan İçeriklere Erişme

level999giant

level 1 crock
Uzman Üye
Merhaba. Bugün sizlere Disney+ Türkiye'de erişimi olmayan içeriklere nasıl erişebiliriz bunu göstereceğim. Bunun için bir VPN'e ihtiyacımız olacak. Ben ücretsiz ve şuanlık güvenilir olduğunu düşündüğüm VPN olan Windscribe VPN'i kullandım. Öncelikle kısaca Windscribe'da hesap açmayı anlatayım. hesabınızı oluşturmanız lazım. Mail olmadan da hesap oluşturabiliyorsunuz ama 2 gb'lık bir kullanım sınırınız oluyor. Mail eklerseniz 10 gb'lık bir kullanım sınırınız oluyor. Neyse hesap açtınız ve Windscribe'ı indirip kurdunuz. Şimdi işlemlere geçelim:

1) İlk olarak Widscribe'ı açıp hesabımıza giriş yapalım:

Location kısmından bağlanacağımız ülkeleri görebiliriz. Yıldız işaretli ülkeler ve şehirler premium olduğu için ücretsiz hesap ile bu ülke ve şehirlere bağlanamıyorsunuz.

2) Şimdi VPN bağlantımızı etkinleştirip Disney+ uygulamasını açmamız lazım. Aynı zamanda tarayıcıdan da açabilirsiniz. Benim bugün ele alacağım film ''Fresh''. Öncelikle VPN bağlantısı olmadan Disney+'da filmimizi aratalım.

Gördüğünüz gibi filme erişemiyoruz.

3) Şimdi ise VPN ile farklı bir ülkeye bağlanalım. Film Almanya'da erişime açık olduğu için ben Almanya'ya bağlandım. Sağ üstteki power butonuna basarak bağlantımızı başlatabiliriz.

Bağlantımız gerçekleşti.

4) Şimdi Disney+ uygulamasını açalım. Seyahat ediyorsunuz diye bir pencere gelecektir karşımıza. Bu da bağlantımızın başarı ile gerçekleştiğini gösteriyor. Şimdi filmimizi aratalım, bakalım erişebilecekmiyiz.

Gördüğünüz gibi artık filmimize erişebiliyoruz.

Aynı şekilde telefon üzerinden de yapabiliriz. Telefonumuzun Store'undan Windscribe uygulmasını indirip bu işlemi telefondan da gerçekleştirebiliriz.

[email protected]:7thDec2016
[email protected]:pimlico1
[email protected]:Lilly150809
[email protected]:1477Lyb+
[email protected]:Lucas0118!
[email protected]:LaneCove2066!
[email protected]:Family02
[email protected]:Marichula1
[email protected]:pulupulu79
[email protected]:Tahlia432
[email protected]:princess1
[email protected]:EXOlovatic1
[email protected]:password-16
[email protected]:softmint500
[email protected]:Granary1
[email protected]:Tottenham84
[email protected]:Summersadie3
[email protected]:pineapple18
HESAPLARDA BENDEN OLSUN <3
FIRINDAN YENİ ÇIKDI .D

[email protected]:7thDec2016
[email protected]:pimlico1
[email protected]:Lilly150809
[email protected]:1477Lyb+
[email protected]:Lucas0118!
[email protected]:LaneCove2066!
[email protected]:Family02
[email protected]:Marichula1
[email protected]:pulupulu79
[email protected]:Tahlia432
[email protected]:princess1
[email protected]:EXOlovatic1
[email protected]:password-16
[email protected]:softmint500
[email protected]:Granary1
[email protected]:Tottenham84
[email protected]:Summersadie3
[email protected]:pineapple18
HESAPLARDA BENDEN OLSUN <3
FIRINDAN YENİ ÇIKDI .D
Emeğine sağlık :yesliked:

Bilgisayardan izlemek sıkıyor tvlere ne zaman gelicek disney+ bilgisi olan var mı şuan yok bende

Bu aralar nf exxen üyeligi bitti disney plus türemeye başladı cok ilgi yok diye biliyordum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt