ya peki almak istesem ne kadardır tahminiFree bir l0g combo arıyorsan zor aktif datalardan çekilmiş combo bulman lazım ki hit oranı yüksek olsun
hiç bilmiyorum ne yazık ki gidip fiyat sorabilirsin satıcılara #genel satış alanına bi göz atya peki almak istesem ne kadardır tahmini
ya peki bedava olarak nerden bulabilirim az hit düşsede olur yeterki düşsünhiç bilmiyorum ne yazık ki gidip fiyat sorabilirsin satıcılara #genel satış alanına bi göz at
tg gruplarında vardır ama hit oranı 0 adamlar paylaştığı gibi binlerce kişi satış yapmaya calısıyor tüm hepsi patlıyorya peki bedava olarak nerden bulabilirim az hit düşsede olur yeterki düşsün
grupları nasıl bulabilirim pekitg gruplarında vardır ama hit oranı 0 adamlar paylaştığı gibi binlerce kişi satış yapmaya calısıyor tüm hepsi patlıyor

çok teşekkür ederimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
iceislove
public combolar sadece zaman harcatır. buradan daha güzel valid çıkarırsın.
edit : hiç düzenletmedim. sadece ayrıştırıp yükledim. EMPTY ve UNKNOWN ları sil. boşuna proxy harcama.

ya elinde başka var mı burdan çıkmadı hiçLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
iceislove
public combolar sadece zaman harcatır. buradan daha güzel valid çıkarırsın.
edit : hiç düzenletmedim. sadece ayrıştırıp yükledim. EMPTY ve UNKNOWN ları sil. boşuna proxy harcama.