sen 100 euroyu 10000 euro sandın galiba 100 euroya adam akıllı hile yok100 eyro buna verceğime lifte time hile+spoofer alırım boosttan para kazanırım
sen 100 euroyu 10000 euro sandın galiba 100 euroya adam akıllı hile yok100 eyro buna verceğime lifte time hile+spoofer alırım boosttan para kazanırım
+1100 eyro buna verceğime lifte time hile+spoofer alırım boosttan para kazanırım
Amideefi kullanabilir kullanıcılar anakart için, başlıca sorun disk numaralarıydı aslında çoğu banlar için, anakartın eskisi kadar büyük bi flag unsuru olduğunu düşünmüyorum valorant için. Kullanışlı bir donanımbu tek başına işe yararmı sanmıyorum ama alıcam deniyeceğim diyenlere önerim oyun için alacaksanız sürekli anakarta sok çıkar uğraşmayın m2 ssd adaptörleri var bunu daha öncede gördüm firmanın sitesini inceleyebilirseniz göreceksiniz
yalnız belirtmeliyimki burda önemli olan anakarttır eğer firmanın aynı mantıkta çalışan bir anakart modeli ürettiğini söylerseniz ( ki sanmıyorum ) çok kolay ban açabileceğinizi düşünüyorum
höe nası yok la ana hatta naparım bilion mu lolshan abim paste paylaşıyo zaten onları kullanırım 60 dolarada lifetime spoofer uf missen 100 euroyu 10000 euro sandın galiba 100 euroya adam akıllı hile yok
Onlarla rank kasacağını mı düşündünhöe nası yok la ana hatta naparım bilion mu lolshan abim paste paylaşıyo zaten onları kullanırım 60 dolarada lifetime spoofer uf mis
tabi niye olmaısnOnlarla rank kasacağını mı düşündün