Disk Banlarına Son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tek başına işe yararmı sanmıyorum ama alıcam deniyeceğim diyenlere önerim oyun için alacaksanız sürekli anakarta sok çıkar uğraşmayın m2 ssd adaptörleri var bunu daha öncede gördüm firmanın sitesini inceleyebilirseniz göreceksiniz
yalnız belirtmeliyimki burda önemli olan anakarttır eğer firmanın aynı mantıkta çalışan bir anakart modeli ürettiğini söylerseniz ( ki sanmıyorum ) çok kolay ban açabileceğinizi düşünüyorum

vgc serialini okuyamadığında yine oyuna sokmuyacak seni :D vgc'yi cidden artık uğraştığın boktan um oyunlardaki ac'ler ile bir tutmayı ne zaman bırakcan :D

bu tek başına işe yararmı sanmıyorum ama alıcam deniyeceğim diyenlere önerim oyun için alacaksanız sürekli anakarta sok çıkar uğraşmayın m2 ssd adaptörleri var bunu daha öncede gördüm firmanın sitesini inceleyebilirseniz göreceksiniz
yalnız belirtmeliyimki burda önemli olan anakarttır eğer firmanın aynı mantıkta çalışan bir anakart modeli ürettiğini söylerseniz ( ki sanmıyorum ) çok kolay ban açabileceğinizi düşünüyorum
Amideefi kullanabilir kullanıcılar anakart için, başlıca sorun disk numaralarıydı aslında çoğu banlar için, anakartın eskisi kadar büyük bi flag unsuru olduğunu düşünmüyorum valorant için. Kullanışlı bir donanım:)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Serialler null olduğu zaman oyuna sokmuyor ama o dediğin şekilde serialleri değişebilirsen bi ihtimal sokabilir ama ne gerek var kanka.Vanguard zaten bu işte çığır açmış.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bunu alacağımıza niye spoofer almıyoruz ? Spooferlar daha ucuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt