discordda her an ban yiyebilirsiniz hesaplariniz gidebilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xlaeuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xlaeuss

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar! Cheatglobal ailesi;

Yakın zamanda bu rat l0g gibi sunucusu olan insanlara kalıcı ban atiyorlar bende yedim 1 senelik nitrom gitti bunun gibi discord sunucunuz varsa kapatin yoksa kalıcı erişimini kalıcı kaybediyor iyi günler.

Yakın zamanda bu rat l0g gibi sunucusu olan insanlara kalıcı ban atiyorlar bende yedim 1 senelik nitrom gitti bunun gibi discord sunucunuz varsa kapatin yoksa kalıcı erişimini kalıcı kaybediyor iyi günler.
url snip sunucuları da patladı , 2-3 url m ban yedi nası bi banwave varsa artık

sanal mafyalar gg

böyle sunucular böyle kişiler yasaklanırsa türkiyede açılabilir bence

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sanal mafyalikla alakasi yok blank ve url snip sunuculari yüzünden ban yememiz çok saçma bu olay kaç senedir varken birden açıklama olmadan binlerce belki yüzbinlerce kişi ban yedi ve nitrolar vb. boşa gitti
sanal mafyalar gg

Zaten banliyorlardi simdiki banwavein farkin nedir?

bu 2-3 aydır oluyo rat l0g sunucuları falan filan rat l0g olmayanda yedi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt