bot hala aktif ben şu ana kadar bu bottan daha gelismis bot gormedim sahsen bi deneyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
denemelisiniz
haber edersin kral ilgi vermiycem sana sen daha iyi bot gördüysen haber et amaKENDİ BOTUNU BAŞKASININ BOTUYMUŞ GİBİ "bot hala aktif ben şu ana kadar bu bottan daha gelismis bot gormedim sahsen bi deneyin" DEMESİ KOPARDI ADFHLŞKLŞDAFHNLADHADF

bot hala aktif ben şu ana kadar bu bottan daha gelismis bot gormedim sahsen bi deneyin
denemelisiniz
haber edersin kral ilgi vermiycem sana sen daha iyi bot gördüysen haber et ama![]()
botun tek guven vermeyen izni kanal oluşturma oda l0g kanalı oluşturmak icin varguven vermedi ya
sence bu attigin ss proof mu yazik sana
botun tek guven vermeyen izni kanal oluşturma oda l0g kanalı oluşturmak icin var
nasıl bir ss proof istersin king developer portal sayfasını atmısım sana daha ne yapabilirim birde yazik sana derken duzgunce konusmayı bilmiyormusunuz ??
bos bos sallıyorsunuz ya sizde kendi botunuzu yapın paylasın kullanalım bari o kadar iyisiniz hani milletin forumuna sallamak dısında sizde kendi yaptıklarınızı sunabilirsiniz
sonunda düzgün bir yorum teşekkurler ama genede bot yonetici izni ile gelmiyor izinler fotoğrafta yer almaktaArkadaşlar, bot eklendiği zaman zaten otomatik olarak yönetici izniyle geliyor. Kanal oluşturulması gibi durumlar karşısında kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız, bot rolünü aşağıda tutabilirsiniz. Ya da farklı guard (koruma) botları ekleyip, bu botu diğerinin üstüne koyarak koruma sağlayabilirsiniz. Neden birisinin yaptığı işi tebrik etmek yerine zorbalamaya çalışıyorsunuz