zenitsu3
Platinum Üye
- İletişim

tye.s güzel olmus
tye.s güzel olmus
eywKonu altında konudan alakasız mesaj yazanlara ve polemik yaratanlara yaptırım uygulanacaktır.
hatirlattigin iyi oldu en basta linki öyle ayarlamıstım o zamandan beri öyle paylasiyom izinleri düzenlenmis bir sekilde link atarım simdi eywbos gibi geldi kim neden sunucusuna eklesin aq bide yöneticili![]()
bos gibi geldi kim neden sunucusuna eklesin aq bide yöneticili![]()
o komutları sadece bot sahibinin belirledigi kisiler kullanabiliyor acıklamasındada yazıyorkral bi sorum olacak basında z olan komutlar neden kullanılmıyor ?
hatirlattigin iyi oldu en basta linki öyle ayarlamıstım o zamandan beri öyle paylasiyom izinleri düzenlenmis bir sekilde link atarım simdi eyw
botuda senden özenerek yaptım bu arada normalde senin botu kullanıyordum ama eksik gelince kendi botumu yaptim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
guncel ekleme linki bu yönetici iznini kaldırıp sadece gerekli izinleri ekledim
ben biraz abartmis olabilirim ya banları discorddan alıyom evet son 50 gunluk banları tarıyorvalla eksik olan ban ve takip takibe gerek yok bos bence banda ugrasmadım cekmeye sen discorddan alıyon herhalde banları
banları çekerken kendi tokenini mi kullandın bide discord mesajlarını görmek için naptınben biraz abartmis olabilirim ya banları discorddan alıyom evet son 50 gunluk banları tarıyor
birazda kendi botum olsun istedim istediğim swyi ekliyim istediğim komutu ekliyim diye yaptim herhangi bir limitimin olmaması guzel bir his