discordda 2020 yılında kapanan hesabım hk.

Karşılığında ciddi para teklif ediyorum Discord ismim: demirpremiumm

Öncelikle discordda 2021 yılında kapanan ve silinmiş hesabımda olan 2020 yılındaki bir kisiyle olan dmler ve mesajların kurtarılmasına ihtiyacım vardı birisi biraz yardım etti sohbetin bulunduğu kanal id vb ona verdikten sonra eski discord moderatör arkadaşı varmış onun nasıl olduysa data baseden 6gblik discord mesajlarımın da bulunduğu dosyayı buldular ve encrypt olabilir bunu çözecek birisi var mı çok acil: Ben inceledim aes ile şifreli değil gibi

Bilgiliyseniz ikinci yol daha var 2021 yılındaki tamamen silinmiş hesaba ilişkili bazı bilgilerimiz var çok bilgili bir arkadaş varsa aşağıdaki bilgiler ile çekebilir o dmleri

Benim eski hesabımın discord id: 653631225923239956
Sadece erişmek istediğim tüm dmlerin bulunduğu sohbet yeri: buradaki konuşmalar ben ve bir kişiyle olmuş kurtarılmasını istediğim dmler onlar
Bahsettiğim kişinin discord id: 709492205852557413 bu hesap sadece kullanıcı tarafından devre dışı bırakılmış hala kapanmamış olabilir bilginiz varsa bu hesaba erişebilir böylece dmlerimi verebilirsiniz
Bahsettiğim kişinin 2024de olan tag kaldırmak için geliştirilen discord güncellemesinden önceki gözüken discord isimi de şuydu belki işe yarar diye koyuyorum Deleted User 059d2094#6220

Benim discord etiketi ise 1760 2024den önceki güncellemedeki gözüken discord

Not: Bunu konu çok önemli ve 5 yıldır sürekli sürekli ciddi uğraştığım bir konu o dmleri kurtarmak için aşırı uğraşıyorum ve elimden geleni deniyorum artık o dmleri görmek benim için aşırı önemli konu. Umarız çok bilgili bir arkadaş çıkar ciddi yardımcı olur

1) O hesaba ilişkin Mail inboxundan çok detaylı incelemelerle alınmış
  • Analiz Özeti
    • URL oluşumları: 2.384
      • Benzersiz URL: 682
      • Eski Discord URL'leri: 810
      • 2021 yılına ait ek Discord e-posta URL'leri: 37
    • Discord ve SendGrid verileri:
      • SendGrid oluşumları: 9.624
      • Benzersiz SendGrid kayıtları: 605
      • 2021'de kullanılan yeni sağlayıcı alanı: click.discord.com
    • Binary ve kodlanmış veriler:
      • UPN binary parçaları: 406
      • Genel query parametre binary parçaları: 395
      • Benzersiz Base64 benzeri binary adayları: 3.955
      • X-SG-EID ve diğer sağlayıcı başlıklarından çıkarılan binary veriler: 100
      • DKIM/ARC imzaları veya gövde hash binary dosyaları: 130
    • Diğer tespitler:
      • Sayısal ID oluşumları: 634
      • IP adresleri: 142
      • HTML (href, src, action, background) kayıtları: 1.170
    • Ek Discord verileri:
      • Discord destek bağlantı tokenları
      • Memnuniyet (feedback) bağlantıları
      • Discord CDN medya URL'leri
      • DM kanal bağlantıları
      • Gmail kaynak indeksleri
    ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
2) Bu ZIP dosyasının içinde, 2020 yılında Discord hesabımdan Gmail'e gönderilmiş onlarca bildirim e-postasının (.eml) dosyaları bulunmaktadır. Bu e-postaların büyük çoğunluğu, ulaşmaya çalıştığım DM kanalı (ID: 718051234635972648) ile ilgilidir. Yalnızca 2 adet .eml dosyası bu kanala ait değildir; geri kalanların neredeyse tamamı bu DM kanalından gelen bildirimlerdir.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Lütfen .eml dosyalarının içindeki URL'leri, Discord ID'lerini ve diğer ilgili verileri inceleyerek bunların söz konusu DM kanalına ait olduğunu doğrulayın.

kanka ücreti ne olur ve bu kadar önemli ne mesajlaşmaları var sadece mesajlaşmamı yoksa işin içinde file varmı

Karşılığında ciddi para teklif ediyorum Discord ismim: demirpremiumm

Öncelikle discordda 2021 yılında kapanan ve silinmiş hesabımda olan 2020 yılındaki bir kisiyle olan dmler ve mesajların kurtarılmasına ihtiyacım vardı birisi biraz yardım etti sohbetin bulunduğu kanal id vb ona verdikten sonra eski discord moderatör arkadaşı varmış onun nasıl olduysa data baseden 6gblik discord mesajlarımın da bulunduğu dosyayı buldular ve encrypt olabilir bunu çözecek birisi var mı çok acil: Ben inceledim aes ile şifreli değil gibi

Bilgiliyseniz ikinci yol daha var 2021 yılındaki tamamen silinmiş hesaba ilişkili bazı bilgilerimiz var çok bilgili bir arkadaş varsa aşağıdaki bilgiler ile çekebilir o dmleri

Benim eski hesabımın discord id: 653631225923239956
Sadece erişmek istediğim tüm dmlerin bulunduğu sohbet yeri: buradaki konuşmalar ben ve bir kişiyle olmuş kurtarılmasını istediğim dmler onlar
Bahsettiğim kişinin discord id: 709492205852557413 bu hesap sadece kullanıcı tarafından devre dışı bırakılmış hala kapanmamış olabilir bilginiz varsa bu hesaba erişebilir böylece dmlerimi verebilirsiniz
Bahsettiğim kişinin 2024de olan tag kaldırmak için geliştirilen discord güncellemesinden önceki gözüken discord isimi de şuydu belki işe yarar diye koyuyorum Deleted User 059d2094#6220

Benim discord etiketi ise 1760 2024den önceki güncellemedeki gözüken discord

Not: Bunu konu çok önemli ve 5 yıldır sürekli sürekli ciddi uğraştığım bir konu o dmleri kurtarmak için aşırı uğraşıyorum ve elimden geleni deniyorum artık o dmleri görmek benim için aşırı önemli konu. Umarız çok bilgili bir arkadaş çıkar ciddi yardımcı olur

1) O hesaba ilişkin Mail inboxundan çok detaylı incelemelerle alınmış
  • Analiz Özeti
    • URL oluşumları: 2.384
      • Benzersiz URL: 682
      • Eski Discord URL'leri: 810
      • 2021 yılına ait ek Discord e-posta URL'leri: 37
    • Discord ve SendGrid verileri:
      • SendGrid oluşumları: 9.624
      • Benzersiz SendGrid kayıtları: 605
      • 2021'de kullanılan yeni sağlayıcı alanı: click.discord.com
    • Binary ve kodlanmış veriler:
      • UPN binary parçaları: 406
      • Genel query parametre binary parçaları: 395
      • Benzersiz Base64 benzeri binary adayları: 3.955
      • X-SG-EID ve diğer sağlayıcı başlıklarından çıkarılan binary veriler: 100
      • DKIM/ARC imzaları veya gövde hash binary dosyaları: 130
    • Diğer tespitler:
      • Sayısal ID oluşumları: 634
      • IP adresleri: 142
      • HTML (href, src, action, background) kayıtları: 1.170
    • Ek Discord verileri:
      • Discord destek bağlantı tokenları
      • Memnuniyet (feedback) bağlantıları
      • Discord CDN medya URL'leri
      • DM kanal bağlantıları
      • Gmail kaynak indeksleri
    ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
2) Bu ZIP dosyasının içinde, 2020 yılında Discord hesabımdan Gmail'e gönderilmiş onlarca bildirim e-postasının (.eml) dosyaları bulunmaktadır. Bu e-postaların büyük çoğunluğu, ulaşmaya çalıştığım DM kanalı (ID: 718051234635972648) ile ilgilidir. Yalnızca 2 adet .eml dosyası bu kanala ait değildir; geri kalanların neredeyse tamamı bu DM kanalından gelen bildirimlerdir.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Lütfen .eml dosyalarının içindeki URL'leri, Discord ID'lerini ve diğer ilgili verileri inceleyerek bunların söz konusu DM kanalına ait olduğunu doğrulayın.

o nasıl oluyo buluyolar nerden buluyosun eski mesajlaşmaları anlamadım onu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt