bildiğim kadarıyla dcde server var satan çok ucuz ama çok eskiden gördüm şuan adı aklıma gelmiyorİtemsatışta Baya bi boost satan var nerden alıyor bunlar bissürü site baktım satan yok
Discord başka sitelerle anlaşma yaptığında promosyon kodları dağıtıyorlar Nitro için bunlar da onları özel araçlar kullanılarak oluşturulmuş binlerce hesaba özel araçlarla aktif ediyorlar sonrasında da işte özel yazılım kullanarak sunuculara basıyorlar eskiden bu işi yaptığımdan şöyle söyleyebilirim maksimum bunlara şu anki piyasada harcayacağım para 5000 6000 TL belki en yüksek 10.000 TL ama düzenli alıcı bulursan veya sürekli satış yapan onaylı bir satıcı olursan verdiğim parayı rahat iki ay içerisinde cıkartırsınİtemsatışta Baya bi boost satan var nerden alıyor bunlar bissürü site baktım satan yok
türkiyede günlük 2000 3000 boost stoğu üreten elemanlar var toplasan 4 5 kişilerdir tek sıkıntı discord bir platform ile anlasma yapmadıgı zaman ellerinde stok kalmıyor sen gidip itemsatıstan boost alırsan satıcı zorunlu olarak iade geçiyorİtemsatışta Baya bi boost satan var nerden alıyor bunlar bissürü site baktım satan yok
1 aylık discord promo kodunu 1.5 tl ye satıyorlar tamam mı kardeşim 7 tane alıyorlar sonra x14 adında satıyorlar ve 10.5 tlye aldıkları seyi 200 tlye sana satıyorlar mantık tamamen bu bazen 3 aylık alırlar 3 aylıkta 3-4 tl oluyor onuda baska hesaplara cekiyorlar ve 3 aylık nitroda itemsatisda 250 300 arası satıyorlar bu kadar basitİtemsatışta Baya bi boost satan var nerden alıyor bunlar bissürü site baktım satan yok
Şu anda kullandıkları ayrı bir metot var çok değişik ilkel bir metot benim arkadaş o soyledigin 4-5 kişinin arasından bir kişi olduğundan dolayı bana sadece böyle anlattı tahminim şu yönde adamların elinde belli bir kredi kartı var sürekli olarak bu kredi kartından çekim yapıyorlar özel indirimlerden yararlanarak sürekli olarak muhtemelen bunu yazılımsallaştırıp otomatik üretime koymuşlardırtürkiyede günlük 2000 3000 boost stoğu üreten elemanlar var toplasan 4 5 kişilerdir tek sıkıntı discord bir platform ile anlasma yapmadıgı zaman ellerinde stok kalmıyor sen gidip itemsatıstan boost alırsan satıcı zorunlu olarak iade geçiyor![]()
hayır youtube x discord anlaşması var 1 aylık promo veriyor ek olarak 2 haftalık boostlarıda arkadaşına hediye et şeyinden tedarik ediyorlarŞu anda kullandıkları ayrı bir metot var çok değişik ilkel bir metot benim arkadaş o soyledigin 4-5 kişinin arasından bir kişi olduğundan dolayı bana sadece böyle anlattı tahminim şu yönde adamların elinde belli bir kredi kartı var sürekli olarak bu kredi kartından çekim yapıyorlar özel indirimlerden yararlanarak sürekli olarak muhtemelen bunu yazılımsallaştırıp otomatik üretime koymuşlardır
Arkadaşına hediye et olayını biliyorum fakat arkadaşına hediye ile verilen nitrolarda Boost yok ayrıca anlaşmayla falan alakalı bir olay değil gerçekten belli kişilerin bildiği değişik bir yöntemhayır youtube x discord anlaşması var 1 aylık promo veriyor ek olarak 2 haftalık boostlarıda arkadaşına hediye et şeyinden tedarik ediyorlar