Phywrk
Prime Üye
- İletişim
kardeşim olarsan beni unutmayapılacaklar listesine ekledim. Şuanki hedefim kurucu olmak
teşekkür ederim
kardeşim olarsan beni unutmayapılacaklar listesine ekledim. Şuanki hedefim kurucu olmak
teşekkür ederim
motivasyon kaynağımsın unutmam senikardeşim olarsan beni unutma
teşekkür ederimEline sağlık
botu startlıyorum komut girmeye çalıştığımda komutları goremiyorum sorun nedir?DİSCORD VOUCHER BOTS
Bu altyapıyı sizlerle paylaşmak istedim yeni açılmıs resellerde bu botları göremedim paylaşanda yoktu Kısa bi kod
Bot SS
YENİ EKLENEN ÖZELLİK /BACKUPBot.js dosyasında gerekli ayarları yapınız her voucherde, voucher.jsona veri ekliyor. botu ilk başta backup sunucunuza ekleyin. Sunucunuz kapandığında /voucherbackup komudunu kullanın voucher.jsondaki verileri backup daki sunucusuna atıcaktır bunu sadece sunucunuz kapandığında yapın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hata var mı cmdde?botu startlıyorum komut girmeye çalıştığımda komutları goremiyorum sorun nedir?
discord api error adında bir hata mevcut hocam her sey eksiksiz girildihata var mı cmdde?
ss atar mısındiscord api error adında bir hata mevcut hocam her sey eksiksiz girildi
sunucu id doğrumubotu startlıyorum komut girmeye çalıştığımda komutları goremiyorum sorun nedir?
ss atar mısın
deniyorum hemen teşekkürlero discord ile alakalı yetki problemi bota . rolü açıp yönetici verin yada kendinize verin yada biraz bekleyin
deniyorum hemen teşekkürler