Open Source Discord Voucher Bots Altyapı

lyrixwx

Diamond Üye
İletişim
DİSCORD VOUCHER BOTS

Bu altyapıyı sizlerle paylaşmak istedim yeni açılmıs resellerde bu botları göremedim paylaşanda yoktu Kısa bi kod

Bot SS

image.png
image.png

YENİ EKLENEN ÖZELLİK /BACKUP
image.png
Bot.js dosyasında gerekli ayarları yapınız her voucherde, voucher.jsona veri ekliyor. botu ilk başta backup sunucunuza ekleyin. Sunucunuz kapandığında /voucherbackup komudunu kullanın voucher.jsondaki verileri backup daki sunucusuna atıcaktır bunu sadece sunucunuz kapandığında yapın

Son düzenleme:
DİSCORD VOUCHER BOTS

Bu altyapıyı sizlerle paylaşmak istedim yeni açılmıs resellerde bu botları göremedim paylaşanda yoktu Kısa bi kod

Bot SS

image.png
image.png

kurulumu biliyorsunuzdur config.js dosyasını açın yazılanları yapın doldurduktan sonra cmd açın node bot.js yazın bot başlicaktır

iyisin iyi

Bazen sunucular term yiyebiliyor, bu bota vouchbackup ekleyebilirmiyiz acaba ? mümkünmüdür.

DİSCORD VOUCHER BOTS

Bot SS

image.png
image.png

kurulumu biliyorsunuzdur config.js dosyasını açın yazılanları yapın doldurduktan sonra cmd açın node bot.js yazın bot başlicaktır

her vouchda log sistemi eklenebilir sonuçta sunucu patlarsa eski vouchlar geri atılmalı ???

Bazen sunucular term yiyebiliyor, bu bota vouchbackup ekleyebilirmiyiz acaba ? mümkünmüdür.
eklendi
her vouchda log sistemi eklenebilir sonuçta sunucu patlarsa eski vouchlar geri atılmalı ???
eklendi

yararlı paylaşım teşekkürler dost
teşekkür ederim
teşekkür ederim

kardeşim iyi paylaşımlar yapıyorsun bence birgün bu forumda kurucu olacan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt