Open Source Discord ticket kundakcisi 1.0 beta

Site Reklamı İçin Öncelikle Teşekkürler Benim Botumdaki Özelliklerin 1e1 Aynısını Yapmaya Çalışmıssın Gibi Ama Select Menu Harici Pek Olmamış Star Sistemini Modallı Yapabilirsin Puanlarken Yorumda Yapmış Olurlar Kolay Gelsin :iliked:
canım benim boyle yorum yapcagını düşünmezdim ama bundan sonra forumda sıkılıp millete sallamıcam soz veriyorum sıkıldıgım için yaptım yoksa ben çok eringeç adamım yay burcuyum ver yiyiğim ort yatıyım mantıgındayım beynim var çalıştırmam zikrim var zikretmem ben boyle bi adamım sıkılıncada kafamda ne varsa anlatırım ozür dilerim canım oneri için teşekürler senin botdan daha farkllı bişey ypamayı düşüniyonm dashboard falan eklicem ordan config yapılandırcaz falan fistan işte

basic bir konu bilmeyenler için yararlı olabilir ama arkadaşın dedigine katılıyorum js bilen ile gpt ile yapan arasında dağlar kadar fark var yinede eline sağlık dostum.

Arkadaşın satış konusundaki ürün fotoğraflarından esinlenerek gpt ile yapıldıgı belli malesef ki gpt discord botlarını tam kodlayamıyor en ufak hatada exiti çakıyor kullanacak arkadaş varsa farklı bir methoda geçirmesi lazım yada botum sürekli düşsün ama yeniden acılsın dıyorsa bat dosyasında duzenleme yapabılır
timeout /t 0 /nobreak > nul
goto loop

ekle demek mi istiyorsun? yoksa başka birşeymi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt