Open Source 🎟️ DISCORD TICKET BOT + VOUCH BOT 🎟️

devamı gelir mi bu gibi botların

Çok anlatılcak birşey yok, kodları gptye atıp nasıl kurarım derseniz anlatacaktır.

Öne Çıkan Özellikler

Vouch botta backup var mongodb'ye bağlı

Ticket botta her ticket 24 saatde bir oto kapanıyor (arttırıp düşürüebilirsiniz)
Ticket botta /add var ticketa adam ekleyebilirsiniz

bide ticket bot kategori seçmeli butonlu değil
Bukadar. aşşağıya linkleri bıraktım, iyi kullanımlar.

Vouch botu başka birinden alıp, görsel ekleme özelliği ekledim emoji vs tasarımı geliştirdim mongodb'ye bağladım bilginiz olsun ticket bot bana ait.
Ticket botta transcript yok ekleyip paylaşan olursa güzel olur.
resim varmı hocam bizde kullanalım :D

ticket botun menüsü , / voucheri kullandıktan sonra gelen embed mesajı , ticket menü güzelse kullanmayı düşünüyorum
Ticket menüsü güzel, sadece özel emoji kodları gircen yada normal emoji ile değiştircen 2 yerde, bide banner giflerini değiştircen benim banner ve giflerime ayarlı ticket botu için fotoğrafım yok cunku transcript olmadıgı icin kullanmıyorum.

/vouchda ekliyim buraya

image.png

Ticket menüsü güzel, sadece özel emoji kodları gircen yada normal emoji ile değiştircen 2 yerde, bide banner giflerini değiştircen benim banner ve giflerime ayarlı ticket botu için fotoğrafım yok cunku transcript olmadıgı icin kullanmıyorum.

/vouchda ekliyim buraya

image.png
bota resim kodu ekleyince hızlıresim vb linkleri kabul etmiyor sadece discord resim linklerini kabul ediyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt