Discord Sunucumu Nasıl Büyütebilirim?

Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? Hile satışı yapacağım ve resell almadan önce belirli bir kitlem olsun istiyorum.
en güzeli tiktoktan yayın yapmak bu aralar çok görüyorum ve etkili. Discordda da ücretsiz sharer sunucular var o sunucuları googleden aratsan bile bulursun oralarda kanalını falan attır oradanda gelen olur

Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? Hile satışı yapacağım ve resell almadan önce belirli bir kitlem olsun istiyorum.
En mantıklısı bence davet etkinliği yap bi 10 15 kişi varsa şukadar davet şu filan herkes arkını fiilan davet eder onlarda görüp arklarını davet eder filan falan.

hile konusunda reklam yapman lazım sosyal medya vs onun disinda sadece alakasiz üye istiyorsan j4j falan vardı davet etkinliğide olabilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
roblox script kanalı aç bomboş reklamlarla dolu dc linki koy

discordda bir çok reklam sunucusu var bir tane reklam sunucusu bul bir yerden dc.gg den falan. Sonra o bulduğun sunucuyada başka reklam sunucuları paylaşıyordur öyle 10-20 tane sunuucya girersin paylaşırsın her gün sunucunu. Etkileşim alırsın fakat bir yere kadar böyle gider

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt