reklam icin sunucu onerirmisinizReklam yapacaksın. Yayıncı alacaksın hile vereksin tiktok da yayın yaptıracaksın ve/veya reklam yapan sunuculara reklamını yaptırtacaksın.
Farketmez global olursa tadindan yenmezglobal olarak mı büyütmek istiyorsun ?
Türkiye'de büyüteceksen etkinlikler, tiktok yayınları ve cheatglobal konuları ile yapabilirsin.Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? Hile satışı yapacağım ve resell almadan önce belirli bir kitlem olsun istiyorum.
eğer global olsun istiyorsan satış siteni aç , sitene reklam ver doğrulanmış epvp hesabı satın alıp orda konu aç çekiliş falan yap zaten insanlar discord sunucuna gelirFarketmez global olursa tadindan yenmez
EPVP ne bilmiyorum ama zamaninda blackswipe youtube tiktok gibi yerlerde cok unluydu sanirim dediginiz gibi tanindilarTürkiye'de büyüteceksen etkinlikler, tiktok yayınları ve cheatglobal konuları ile yapabilirsin.
Fakat globalde büyütmek gibi bir amacın var ise cheatglobal bu konuda işe yaramaz epvp gibi platformlara girmen gerekiyor. Ayrıca globalde tiktok yayınları tutmuyor, bunun yerine tiktok, youtube postları daha çok tutuyor.
Elitepvpers yaz google görürsün. Fakat girişin biraz tuzlu olur. Eğer ürün ana sahibiysen sadece premium alarak konu açabilirsin. Fakat resellersan ve birden fazla konu açacaksan Elite alman gerekiyor.EPVP ne bilmiyorum ama zamaninda blackswipe youtube tiktok gibi yerlerde cok unluydu sanirim dediginiz gibi tanindilar