Discord Sunucumu Nasıl Büyütebilirim?

Lity

https://discord.gg/yjP3Uvg4CH
Diamond Üye
İletişim
Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? Hile satışı yapacağım ve resell almadan önce belirli bir kitlem olsun istiyorum.

Reklam yapacaksın. Yayıncı alacaksın hile vereksin tiktok da yayın yaptıracaksın ve/veya reklam yapan sunuculara reklamını yaptırtacaksın.

Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? Hile satışı yapacağım ve resell almadan önce belirli bir kitlem olsun istiyorum.
Türkiye'de büyüteceksen etkinlikler, tiktok yayınları ve cheatglobal konuları ile yapabilirsin.
Fakat globalde büyütmek gibi bir amacın var ise cheatglobal bu konuda işe yaramaz epvp gibi platformlara girmen gerekiyor. Ayrıca globalde tiktok yayınları tutmuyor, bunun yerine tiktok, youtube postları daha çok tutuyor.

Farketmez global olursa tadindan yenmez
eğer global olsun istiyorsan satış siteni aç , sitene reklam ver doğrulanmış epvp hesabı satın alıp orda konu aç çekiliş falan yap zaten insanlar discord sunucuna gelir

bu biraz pahalı olabilir o yüzden tiktokta yayın açıp burda satış yaparsın ama kitlen global olmaz

Türkiye'de büyüteceksen etkinlikler, tiktok yayınları ve cheatglobal konuları ile yapabilirsin.
Fakat globalde büyütmek gibi bir amacın var ise cheatglobal bu konuda işe yaramaz epvp gibi platformlara girmen gerekiyor. Ayrıca globalde tiktok yayınları tutmuyor, bunun yerine tiktok, youtube postları daha çok tutuyor.
EPVP ne bilmiyorum ama zamaninda blackswipe youtube tiktok gibi yerlerde cok unluydu sanirim dediginiz gibi tanindilar

EPVP ne bilmiyorum ama zamaninda blackswipe youtube tiktok gibi yerlerde cok unluydu sanirim dediginiz gibi tanindilar
Elitepvpers yaz google görürsün. Fakat girişin biraz tuzlu olur. Eğer ürün ana sahibiysen sadece premium alarak konu açabilirsin. Fakat resellersan ve birden fazla konu açacaksan Elite alman gerekiyor.

nakit çekilişi yap şart olarak sunucuya katılımı aç ve sonucu içi çekilişleri yapmaya devam et nakit olur başka şey olur.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt