Fluffy Diamond Üye Katılım 28 Nis 2022 Mesajlar 466 Beğeniler 47 16 May 2024 #11 son yaptığınız oda takibi botu başarılıydı. aynı şekilde yine discord için ücret karşılığı bir kaç şey yaptırmak istiyorum hocam
son yaptığınız oda takibi botu başarılıydı. aynı şekilde yine discord için ücret karşılığı bir kaç şey yaptırmak istiyorum hocam
Twixx I'm creating a virtual hell. Uzman Üye Katılım 8 Ara 2020 Mesajlar 697 Beğeniler 765 İletişim 16 May 2024 #12 CheatUp' Alıntı: Zaten çok fazla var ve aşırı gereksiz olduğunu düşünüyorum. Botla sohbet edecek olsam gider sitelerden konuşurum. Tabii sizin fikriniz karışamam. Genişletmek için tıkla ... Vakit geçirmek için yapıyorum oyunlar sıkıcı ve vakit kaybı benim için en azından kendimi bu şekilde oyalıyorum Fluffy' Alıntı: son yaptığınız oda takibi botu başarılıydı. aynı şekilde yine discord için ücret karşılığı bir kaç şey yaptırmak istiyorum hocam Genişletmek için tıkla ... Ne tür bir şey lazım dostum ona göre yardımcı olim size
CheatUp' Alıntı: Zaten çok fazla var ve aşırı gereksiz olduğunu düşünüyorum. Botla sohbet edecek olsam gider sitelerden konuşurum. Tabii sizin fikriniz karışamam. Genişletmek için tıkla ... Vakit geçirmek için yapıyorum oyunlar sıkıcı ve vakit kaybı benim için en azından kendimi bu şekilde oyalıyorum Fluffy' Alıntı: son yaptığınız oda takibi botu başarılıydı. aynı şekilde yine discord için ücret karşılığı bir kaç şey yaptırmak istiyorum hocam Genişletmek için tıkla ... Ne tür bir şey lazım dostum ona göre yardımcı olim size
Twixx I'm creating a virtual hell. Uzman Üye Katılım 8 Ara 2020 Mesajlar 697 Beğeniler 765 İletişim 16 May 2024 #14 saneya' Alıntı: yap en iyisi yapmak Genişletmek için tıkla ... Bıçağı bilemeden kan akıtamazsın