Discord (Self)Bot önerilerinizi istiyorum

Twixx

I'm creating a virtual hell.
Uzman Üye
İletişim
Discord üzerinde yapılmasını istediğiniz botları yazar mısınız mesela apiden veri çekme gibi şeyler aklıma gelmiyordu size sormak istedim

Son düzenleme:
Hocam yapılmasını istediğim bir şey var. Valorant skor takibi gibisinden çok zor olur muhtemelen ancak. Diyelim ki kendi aramızda bir turnuva düzenliyoruz ve turnuva skorlarını kda'larını güncel olarak ekrana getirebiliyor. Bunun valorant ile anlaşma olmadan olacağını düşünmüyorum ancak bazı mağaza gösteren botların anlaşması yok.

bi bot vardı dailyden odul alıyodun slot bj falan oynatıyordu bulan paylaşabilirmi

Hocam yapılmasını istediğim bir şey var. Valorant skor takibi gibisinden çok zor olur muhtemelen ancak. Diyelim ki kendi aramızda bir turnuva düzenliyoruz ve turnuva skorlarını kda'larını güncel olarak ekrana getirebiliyor. Bunun valorant ile anlaşma olmadan olacağını düşünmüyorum ancak bazı mağaza gösteren botların anlaşması yok.
Bunu bı düşünmem gerekiyor valorantın apilerine hakim değilim gece eve geçince bi bakıcam

sohbet botları cok ii
Sohbet botlarından kastın ne dostum

Bunu bı düşünmem gerekiyor valorantın apilerine hakim değilim gece eve geçince bi bakıcam

Sohbet botlarından kastın ne dostum
Sohbet botlarından kastı sanırsam şu saçma sapan. Yarım yapay zeka olan botlardan bahsediyor
+ Naber
- Sanane
Zamanında simsimi vardı ya onun gibi

Yapılabilir güzel de olur

Owo farm botu yapalım direkt anti ban da ekledik mi bitmiştir olay
Zaten çok fazla var ve aşırı gereksiz olduğunu düşünüyorum. Botla sohbet edecek olsam gider sitelerden konuşurum. Tabii sizin fikriniz karışamam.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt