bir tane vardı bedava veriyordu ama programın içinin kendisinde rxt var %99da var rxt kendisininmerhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
Kral bunun gibi botlar githubda başı boş çok dolanıyor. Çoğunu denedim 4-5 tane çalışıyor fakat 4-5 gün sonrada hesabın kapatılıyor. Ayrıca benim dediğim sadece exe ve py buildliyor dll jar falan onlar için 1000-5000 arası bir mevla harcayarak güzel bir kod yazdırman gerek eğer priv kod olmaz ise gine discord hesabın 4-5 güne ban yer. Eğer iyi birisine yaptırır ve bypasslı şekilde satın alır isen daha sağlıklı olur.merhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
bana kazandıracı paranın hatti hesabı yok biliyorum botu bulmam lazı msadeceKral bunun gibi botlar githubda başı boş çok dolanıyor. Çoğunu denedim 4-5 tane çalışıyor fakat 4-5 gün sonrada hesabın kapatılıyor. Ayrıca benim dediğim sadece exe ve py buildliyor dll jar falan onlar için 1000-5000 arası bir mevla harcayarak güzel bir kod yazdırman gerek eğer priv kod olmaz ise gine discord hesabın 4-5 güne ban yer. Eğer iyi birisine yaptırır ve bypasslı şekilde satın alır isen daha sağlıklı olur.
NOT : DLL ve JAR dosyaları ile rat yapmak zor ayrıca fudlu olacak diyorsan baya para vermen gerekir.
dm bak demissinde nereye bakayım dc baktım mesaj yok burdan baktım burdada mesaj gelmemıscan dan dki gibi bot ondan bahsediyorum
sen dm bak
proje bulman lazım düzgün bitane oyüzden işler zorlaşiyorjar basit