onlar parayla satılıyor reismerhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
olayı nne diye sordumonlar parayla satılıyor reis
Fudlu olmayanı bumerhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
Daha önce hiç duymadım ancak dediğin şey şu mu yani.Build yazıyorsun sana soruyor jar mı exe mi dllmi diye, seçiyorsun,fudlu olarak sana ratı veriyor.merhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
evet knkm bir türk dc sinde gördümDaha önce hiç duymadım ancak dediğin şey şu mu yani.Build yazıyorsun sana soruyor jar mı exe mi dllmi diye, seçiyorsun,fudlu olarak sana ratı veriyor.
aynen bunun gibiFudlu olmayanı bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fudlu bedava bulamazsın
dualhook oluyor genelde tavsiye etmemmerhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
biliyorum knkmdualhook oluyor genelde tavsiye etmem
exeyi yapmakta sıkıntı yok çok basit işler githubda varda .jar .dll cok zor işmerhaba halil ben discord rat bot gibi bisey görtdüm build yazıp rat oluşturuyor dll jar exe fln fudlu galiba nasıl oluyor bu bulabilrimyiz
jar basitexeyi yapmakta sıkıntı yok çok basit işler githubda varda .jar .dll cok zor iş