Kafan iyimi kanka? bütün hilelere ulaşması burada sohbet etmeyeceği yada insanlara yardım etmeyeceği anlamına gelmiyorki. Ha sen öyle görüyorsan bu forumu öyledir demekki ben boşuna 1.600 mesaj atmışımneden buradasın daha da yani yetkili filan mi olucan aktiflik kasıyorsun gold üyesin bütün hilelere erişiyorsun neden burdasın onu soruyom
Aradığım yorum ♥Kafan iyimi kanka? bütün hilelere ulaşması burada sohbet etmeyeceği yada insanlara yardım etmeyeceği anlamına gelmiyorki. Ha sen öyle görüyorsan bu forumu öyledir demekki ben boşuna 1.600 mesaj atmışım
Free hile kullandıgını sanıyor jsadjksjaKafan iyimi kanka? bütün hilelere ulaşması burada sohbet etmeyeceği yada insanlara yardım etmeyeceği anlamına gelmiyorki. Ha sen öyle görüyorsan bu forumu öyledir demekki ben boşuna 1.600 mesaj atmışım
checkerli hali var mi yada checker atabilcek varmiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kral siteye giriyorsun başlat basıyorsun o kadar ne trojanikanka yapılışını atsaydın biz trojan mi virüs mü nereden anlıyak Allah aşkına