Open Source Discord Nitro generator chechker / ChatGpt paste

arkadaşlar kendi promo generatorum var paylaşamyı düşünmüyorum normalde ama paylaşırım bu konuya giren kişilerde nitro için girdi saınırım bende bolca var

Bunları nasıl buldunuz hocam?

Merhabalar arkadaşlar normalde ana source : https://cheatglobal.com/konu/nitro-generator-checker.50734/ bu konudan alınmıştır chatgpt ile yaptım uğraştırmadı

kullanışı: GEN klasörü oluşturun masaüstünde Verdiğim linkten generator ve chechkerı indirin aynı klasöre atın klasör adı "GEN" olması lazım chechker yerinde webhook ve token yeri var oraları doldurabilirsiniz discord serverına düşmüyor ben düşürtemedim ama python üzerinden çalışıyor kontrol ediyor. Kolay gelsin şimdiden bekleyeceklere

NOT:1 YILDA BEKLEYEBİLİRSİNİZ 10 DAKKADA TAMAMEN ŞANS ÜZERİNE KURULMUŞ BİR SİSTEMDİR

İNDİRME LİNKLERİ:

Kolayyyy gelsin
Ana source çok hatalı olduğu için böyle birşey yaptım
kanka git 20 tlye 3 aylık al bunu denersen kim bilir ne kadar elektrik faturası gelir

arkadaşlar kendi promo generatorum var paylaşamyı düşünmüyorum normalde ama paylaşırım bu konuya giren kişilerde nitro için girdi saınırım bende bolca var

ohaaaa gelal olsun aldım 1 aylık

hepsi patlak xd

almışlardır oğlum bide bu generatorle alınmadıki :D

yalan soylemenin bir manasaı yok küçük beynli arkadaşım hepsi steal den alınma generatorum diye dolaşıyorsun çocukmu kandırıyorsun sen ?
:D 1 gündür girmiyorum söyledim zaten ayrıcasen burda dolancağına git discorduna bak milletesteam gift atıyosunda
Ekran-g-r-nt-s-2024-09-03-100915.png

Son düzenleme:
almışlardır oğlum bide bu generatorle alınmadıki :D

:D 1 gündür girmiyorum söyledim zaten ayrıcasen burda dolancağına git discorduna bak milletesteam gift atıyosunda
Ekran-g-r-nt-s-2024-09-03-100915.png
hjsahjsfhjsdf hesap eski hocam zaten bu hesap her boku yapıyorum içi boş diyer hesabım genelde olan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt