Open Source Discord Nitro generator chechker / ChatGpt paste

Thojy

Silver Üye
Merhabalar arkadaşlar normalde ana source : https://cheatglobal.com/konu/nitro-generator-checker.50734/ bu konudan alınmıştır chatgpt ile yaptım uğraştırmadı

kullanışı: GEN klasörü oluşturun masaüstünde Verdiğim linkten generator ve chechkerı indirin aynı klasöre atın klasör adı "GEN" olması lazım chechker yerinde webhook ve token yeri var oraları doldurabilirsiniz discord serverına düşmüyor ben düşürtemedim ama python üzerinden çalışıyor kontrol ediyor. Kolay gelsin şimdiden bekleyeceklere

NOT:1 YILDA BEKLEYEBİLİRSİNİZ 10 DAKKADA TAMAMEN ŞANS ÜZERİNE KURULMUŞ BİR SİSTEMDİR

İNDİRME LİNKLERİ:

Kolayyyy gelsin
Ana source çok hatalı olduğu için böyle birşey yaptım

geçen böyle bi proje open source paylaştım gereksiz olmuş gibi ama elinize sağlık

Merhabalar arkadaşlar normalde ana source : https://cheatglobal.com/konu/nitro-generator-checker.50734/ bu konudan alınmıştır chatgpt ile yaptım uğraştırmadı

kullanışı: GEN klasörü oluşturun masaüstünde Verdiğim linkten generator ve chechkerı indirin aynı klasöre atın klasör adı "GEN" olması lazım chechker yerinde webhook ve token yeri var oraları doldurabilirsiniz discord serverına düşmüyor ben düşürtemedim ama python üzerinden çalışıyor kontrol ediyor. Kolay gelsin şimdiden bekleyeceklere

NOT:1 YILDA BEKLEYEBİLİRSİNİZ 10 DAKKADA TAMAMEN ŞANS ÜZERİNE KURULMUŞ BİR SİSTEMDİR

İNDİRME LİNKLERİ:

Kolayyyy gelsin
Ana source çok hatalı olduğu için böyle birşey yaptım
Yapmayı planlayan arkadaşlara ufak bir bilgi burdan nitrolu hesap bulma şansınız piyangoyu kazanmakla hemen hemen aynı.

Yapmayı planlayan arkadaşlara ufak bir bilgi burdan nitrolu hesap bulma şansınız piyangoyu kazanmakla hemen hemen aynı.
kötülemek gibi olmasın ama piyangoyu bıle kazanma şansınız varken bu botlarla kazanma şansınız sıfır ( Ama genede uğraşılmış emeğine sağlık diyebilirim konu sahibine )

Böyle paylaşımlara gerek varmı çıkma olasılığı 0 olan birşeyi paylaşıyorsun boş yere çalıştırıp vakit öldürüyorlar.

arkadaşlar kendi promo generatorum var paylaşamyı düşünmüyorum normalde ama paylaşırım bu konuya giren kişilerde nitro için girdi saınırım bende bolca var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt